Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος μας διασφαλίζει:


Χαμηλότερες τιμές

Ο πρώτος λόγος που μπορούμε να σας προσφέρουμε χαμηλότερες τιμές είναι οι συλλογικές συμφωνίες που γίνονται από την ΤΚΕ. Βάση των συμφωνιών αυτών οι τεχνικοί μας μπορούν να προμηθεύονται σε χαμηλότερες τιμές πρώτες ύλες, καύσιμα, υλικά, τηλέφωνα, ασφάλειες αυτοκίνητων κλπ. Έτσι μπορούμε από την αρχή να κρατήσουμε και το συνολικό λειτουργικό κόστος πολύ χαμηλά.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι από την ίδρυση της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος το 1992, ο τεχνικός που εντάσσεται στην ομάδα της καταβάλει μια συγκεκριμένη χρηματική εγγύηση.

Η εγγύηση αυτή έχει πολύ μεγάλη σημασία, καθώς μετά το τέλος της κάθε εργασίας η ΤΚΕ πραγματοποιεί διάφορους ελέγχους προκειμένου να διασφαλίσει πως η εργασία έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ένας από αυτούς τους ελέγχους είναι και ο «έλεγχος τιμής», και εκεί αν διαπιστωθεί ότι ο τεχνικός δεν ήταν ο οικονομικότερος στην προσφορά του, τότε χάνει την εγγύηση του όπως και την συνεργασία του με την ΤΚΕ.

Γιατί στις εποχές που ζούμε δεν φτάνει να είσαι ο καλύτερος αλλά πρέπει να είσαι και ο οικονομικότερος!
Έτσι η ΤΚΕ μας εξασφαλίζει τις χαμηλότερες τιμές


Πιο γρήγορη εξυπηρέτηση

Ο τρόπος που λειτουργούμε είναι άμεσος και ουσιαστικός: το συντονιστικό τηλεφωνικό κέντρο δίνει εντολή για την εξυπηρέτησης σας στον τεχνίτη που είναι σε ετοιμότητα και βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς εκείνη την στιγμή.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι τεχνίτες μας είναι σε διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο. Στις μεγάλες πόλεις σε επείγουσες βλάβες (όπως διαρροή νερού – ρεύμα – κλειδιά – απόφραξη – καυστήρας – ψυγείο – κλιματισμός) η εξυπηρέτηση γίνεται συνήθως μέσα σε 10 με 20 λεπτά!


Ποιότητα εργασίας

Στη ΤΚΕ πρώτιστο μέλημά μας αποτελεί το να διασφαλίσουμε πως ο τεχνικός που στέλνουμε στο σπίτι σας είναι πάνω απ όλα ένας σωστός επαγγελματίας με ακέραιο χαρακτήρα και άψογη συμπεριφορά. Γι’ αυτό και από το 1992 με την ίδρυση της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος, εκτός από την αξιολόγηση της επαγγελματικής κατάρτισης του κάθε τεχνικού που συνεργάζεται μαζί μας, εμείς προχωρούμε παράλληλα και στον έλεγχο της ποιότητας του χαρακτήρα του κάθε τεχνικού.

Η αξιολόγηση των τεχνικών δεν γίνεται μόνο μια φορά, αλλά επαναλαμβάνεται αρκετές φορές σε βάθος χρόνου και περιλαμβάνει έλεγχο για το ποινικό τους μητρώο, ιατρικές εξετάσεις για μεταδιδόμενες ασθένειες, ψυχολογικά τεστ ψυχικής και πνευματικής υγείας κλπ.

Αν ο τεχνικός περάσει με επιτυχία από τις εξετάσεις και τους ελέγχους μας, τότε καταβάλει μια χρηματική εγγύηση και εντάσσεται στην ομάδα μας.

Ωστόσο, δεν ελέγχουμε μόνο τον χαρακτήρα του τεχνικού, αλλά και την ποιότητα της κάθε εργασίας που πραγματοποιεί κάτω από την ομπρέλα της ΤΚΕ. Γιαυτό, μετά το πέρας της κάθε εργασίας υπάρχει από τη πλευρά μας ο «έλεγχος ποιότητας» προκειμένου να διαπιστώσουμε αν η εργασία έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στη περίπτωση λοιπόν που διαπιστωθεί ότι η εργασία δεν ήταν σε υψηλό στάνταρ ποιότητας ο τεχνικός χάνει την εγγύηση του και απομακρύνεται από την ομάδα μας. Έτσι η ΤΚΕ μας διασφαλίζει την ποιότητα εργασίας.


Χωρίς επιπλέον κόστος

Μόνο με ένα τηλεφώνημα ( ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ) στο 18 19 20 βρίσκετε 3.000 επιλεγμένους, εξειδικευμένους και κυρίως αξιόπιστους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, 24 ώρες το 24ωρο, σε όλους τους νομούς της Ελλάδος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω τηλεφωνικά νούμερα:

• 18-192
• 210 3646 711
• 6937 18 19 20

Έτσι δεν χάνετε τον χρόνο και το χρήμα σας ρωτώντας σε τηλεφωνικούς καταλόγους που με χρέωση 1,19€ το λεπτό σας δίνουν 3 έως 5 τηλέφωνα τεχνιτών στα οποία θα πρέπει να ξανατηλεφωνήσετε.., με τελικό αποτέλεσμα να χρεώνεστε 2-10€ μόνο για την επιλογή τεχνικού, τον οποίο όμως ούτε καν γνωρίζετε, και το κυριότερο… για τον οποίο δεν σας εγγυάται κανείς ούτε για τη ποιότητα της δουλειάς του αλλά ούτε και για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του…


Εγγύηση 100%

Από την ίδρυση της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος το 1992 ο τεχνικός που εντάσσεται στην ομάδα μας καταβάλει χρηματική εγγύηση για να εξασφαλίσει εσάς για την ποιότητα του χαρακτήρα του ανθρώπου που θα βάλετε στο σπίτι σας, την συνέπεια, την ποιότητα και την χαμηλότερη νόμιμη τιμή της εργασίας. Έτσι η ΤΚΕ μπορεί και εγγυάται πως η εργασία σας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα standards από έναν επιλεγμένο επαγγελματία τεχνικό στη χαμηλότερη νόμιμη τιμή.

Μια εγγύηση που αποκτά ειδιαίτερη σημασία στη σημερινή κοινωνία που βάλλεται από πληθώρα ανέντιμων και αναξιόπιστων τεχνικών.

Μια εγγύηση που υπογραμίζει ξανά, το πόσο χρειαζόμαστε την πείρα και το ήθος των ανθρώπων που εργάζονται για τη ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Ολική ποιότητα και ευχάριστη διάθεση

Για την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, όλα μας τα στελέχη συμμετείχαν σε ομάδα ψυχοθεραπείας με την ψυχολόγο Βέρα Μεσσήνη. Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση ξεκίνησε το 1996 στην ομάδα συμμετείχε και ο ιδρυτής και πρόεδρος της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος κύριος Γεώργιος Κουρλετάκης.

Επίσης από το 1996 διοργανώνονται σεμινάρια επιμόρφωσης και προσωπικής βελτίωσης όχι μόνο για τα στελέχη και τους συνεργάτες τεχνικούς αλλά και για τις οικογένειες τους.

Μέσα από αυτά τα σεμινάρια για να είναι πιο ευχάριστη και πιο διασκεδαστική η επιμόρφωση, δημιουργήθηκαν 3 επιτραπέζια παιχνίδια που είναι και η πεμπτουσία της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος: Το Dan, το Γίνε Πρωθυπουργός και το Business Dan Game.

Έτσι η ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στέλνει στο σπίτι μας τεχνικούς που κουβαλάνε μαζί τους το πιο χρήσιμο εργαλείο… το χαμόγελό τους!


Ασφάλεια

Εδω είστε ασφαλής 100% σε όλα τα επίπεδα.


Δώρο αξίας 40€

Ως πελάτης της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος έχετε κερδίσει δωρεάν συμμετοχή για 4 άτομα (για την οικογένεια σας) στα επιτραπέζια παιγνίδια Dan και Γίνε Πρωθυπουργός αξίας 40 €.