Το Τμήμα Κουφωμάτων Αλουμινίου, απαρτίζεται από πιστοποιημένους και εξειδικευμένους τεχνικούς πολυετούς εμπειρίας. Επιλέξτε, μαζί με τους τεχνικούς μας, το καταλληλότερο για το χώρο σας Σύστημα Κουφωμάτων Αλουμινίου.

Για το γκαράζ σας, το τμήμα Αλουμινοκατασκευών της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αναλαμβάνει την τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή γκαραζόπορτας οροφής, σπαστής, ανοιγόμενης ή γκαραζόπορτας με ρολό.

Οι τεχνικοί μας, 24 ώρες, σε όλη την Ελλάδα, κατασκευάζουν, τοποθετούν και επισκευάζουν αλουμινοκατασκευές όλων των τύπων και εταιρειών.

Αναθέστε μας, την κατασκευή, την τοποθέτηση ή την επισκευή των εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, όπως πόρτες, παράθυρα, ρολά, πατζούρια, γκαραζόπορτες, κάγκελα κ.α. και εξυπηρετηθείτε αυθημερόν, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς και πάντα με Εγγύηση της εργασίας.

  • Λόγω της πληθώρας και της ιδιαιτερότητας των τεχνικών εργασιών, όπου δεν έχει ορισθεί και αναρτηθεί το κόστος της εργασίας που θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι τεχνικοί μας, κατόπιν επισκέψεως ή και τηλεφωνικά, θα σας ενημερώσουν αμέσως.