Το Τμήμα Ψύξης και Κλιματισμού της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, απαρτίζεται από πιστοποιημένους και πολυετούς εμπειρίας τεχνικούς, εξειδικευμένους στην εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή συστημάτων ψύξης και κλιματισμού όλων των τύπων και εταιρειών.

Με άριστη τεχνογνωσία και αξιοπιστία, εντοπίζουν και αποκαθιστούν τις βλάβες, τις αιτίες των βλαβών και κάθε είδους δυσλειτουργιών των συσκευών, εξασφαλίζοντας την τήρηση των προδιαγραφών ασφαλείας, πιστότητας και αξιοπιστίας, με στόχο την ομαλή και ασφαλή λειτουργία τους.

Κατά την Συντήρηση του Κλιματιστικού σας, πραγματοποιείται Καθαρισμός της Εξωτερικής Μονάδας και Βιολογικός Καθαρισμός της Εσωτερικής Μονάδας μεταλλικού στοιχείου, ανεμιστήρα και φίλτρου από Μύκητες, Βακτηρίδια και Δυσοσμία.

Ενδεικτικές Εργασίες:

Μονάδες Κεντρικού Κλιματισμού (Εγκατάσταση, Συντήρηση και Επισκευή)
Κλιματιστικά Multi Split
Κλιματιστικά Συμβατικά
Κλιματιστικά Inverter
Κλιματιστικά Κασέτες
Κλιματιστικά Καναλάτα
Κλιματιστικά Ντουλάπα
 

Από το 1983, η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, έχει προσφέρει άμεση, οικονομική και αξιόπιστη λύση σε πάνω από 500.000 τοποθετήσεις, συντηρήσεις και επισκευές κλιματιστικών όλων των τύπων και εταιρειών.

  • Λόγω της πληθώρας και της ιδιαιτερότητας των τεχνικών εργασιών, όπου δεν έχει ορισθεί και αναρτηθεί το κόστος της εργασίας που θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι τεχνικοί μας, κατόπιν επισκέψεως ή και τηλεφωνικά, θα σας ενημερώσουν αμέσως.