Μια μοναδική υπηρεσία εποπτείας χώρου μέσω καμερών. Η μοναδικότητα βρίσκεται στο ότι φύλακας ελέγχει απομακρυσμένα σε πραγματικο χρόνο τον χώρο και παρεμβαίνει μιλώντας στον επισκέπτη. Επιπλέον έχει την δυνατότητα να ενεργοποίηση συναγερμό η ότι άλλο χρειαστεί. Η υπηρεσία αυτή είναι κατάλληλη για ηλικιωμένους που μένουν μόνοι τους, για παιδιά , για καταστήματα, για εξοχικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οικονομία στην τσέπη σας. Ελαχιστοποίηση του κόστους με τιμές από 1.5 €/ ημέρα έχετε την δυνατότητα να διασφαλίσετε την ασφάλεια του χώρου και της περιουσίας σας. Καθώς εποπτεύεται με συνεχή 24ωρη παρακολούθηση από φυσικό πρόσωπο (φύλακας) μέσω ειδικού εξοπλισμού και σε ειδικά διαμορφωμένο κέντρο C/R (Control Room), παρέχοντας την δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης (πελάτης, αρχές και επιπρόσθετες υπηρεσίες της εταιρείας μας).

Γίνεται καταγραφή συμβάντος σε πραγματικό χρόνο (Realtime)..!! Αυτόματη ψηφιακή καταγραφή και αποθήκευση όλων των γεγονότων σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής. Δυνατότητα ανάλυσης και επεξεργασίας των δεδομένων συμβάντος με αυτόματη λήψη και αποστολή φωτογραφίας στον πελάτη μέσω e-mailκαι mms. Επίσης έχουμε την δυνατότητα αποστολής αναφοράς συμβάντος (Report) και με smsμέσω ειδικής πλατφόρμας ενημέρωσης πελατών.

Σας παρέχεται και πλέον είναι ιδιοκτησία σας ένας σύγχρονος web εξοπλισμός με τον οποίον έχετε και εσείς την δυνατότητα να παρακολουθείτε τον χώρο σας εύκολα, γρήγορα και οποιαδήποτε στιγμή εσείς θέλετε μέσω του κινητού σας, του tabletή του υπολογιστή σας.

Διατίθεται μια ευρεία γκάμα από κάμερες ασφαλείας για την κάλυψη όλων των ειδικών αναγκών (Κάμερες δυνατότητας χειρισμού SpeedDome, Αδιάβροχες Day/Night, Εξωτερικού/Εσωτερικού χώρου, Domeκορμού και Bullet). Φέρουν υπέρυθρα LED, αντικεραυνική προστασία, Varifocalφακούς και είναι υψηλής ανάλυσης (Mpixels) για να προσφέρουν ανώτερο επίπεδο ποιότητας από τις συμβατικές κάμερες.

Το Remotewebsecurityείναι μια ιδανική και πλέον οικονομική λύση στο φαινόμενο της αύξησης της εγκληματικότητας καθώς έκτος από χώρους, εγκαταστάσεις και γραφεία μπορεί να επιτελέσει ένα σύστημα εποπτείας και προστασίας ευπαθών ομάδων όπως ηλικιωμένων ατόμων και παιδιών.

Διαθέτουμε 24ωρο επιχειρησιακό κέντρο όποια ώρα και αν μας χρειαστείτε.

Διαθέτουμε εξωτερική συνεργασία με το πιο αξιόπιστο Κέντρο Λήψεως Σημάτων, συνδεδεμένο με συστήματα ασφαλείας Άμεσης Επέμβασης.

Δεν έχετε καμία δέσμευση προς την εταιρεία μας. Οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε μπορείτε να διακόψετε την χρήση της υπηρεσίας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και να μας υποδείξετε τον χώρο ή το πρόβλημά σας. Από εκεί και πέρα την λύση θα δώσουν τα έμπειρα στελέχη και οι σύμβουλοι της εταιρείας μας κατόπιν ΔΩΡΕΑΝ μελέτης στον χώρο σας.

ΤΙΜΕΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΜΕΡΩΝ
Ενδεικτικά 2 κάμερες και 4 καναλο καταγραφικο με σύστημα ήχου χωρίς προβολείς και σειρήνες ξεκινά από 250€ τοποθετημένο