Τι είναι το πρόγραμμα Eπιστροφή;

Καλώς ήρθατε στο πρόγραμμα Επιστρoφή  των καρτών Eurobank!

Η Επιστροφή το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών, ανταμείβει τις αγορές σας με κάρτες Eurobank, σε ένα ευρύ δίκτυο 7.000 επιχειρήσεων και σας προσφέρει καθημερινό όφελος σε πραγματικά ευρώ.

Ισχύει και για τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που διατίθενται μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε τις αγορές σας τηλεφωνικά ή μέσω του site της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος  ή κάνετε αγορές  χρησιμοποιώντας είτε την πιστωτική είτε τη χρεωστική σας κάρτα Eurobank, σε περισσότερες από 7.000 συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις συγκεντρώνετε αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου!

»Δίνεις κάρτα, επιστρέφουν ευρώ!»

Στο πρόγραμμα Επιστροφή συμμετέχει τώρα και η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος!
Πλέον οι κάτοχοι καρτών Eurobank μπορούν να επιλέξουν την Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος για πάσης φύσεως εργασίες θέλουν να πραγματοποιήσουν προκειμένου να φτιάξουν ή βελτιώσουν το σπίτι τους και να:

  • Πληρώνουν με κάρτα Eurobank (χρεωστική ή πιστωτική) και συγκεντρώνουν αυτόματα ευρώ Επιστροφή από όλες τις κάρτες Eurobank που έχουν στην κατοχή τους και οι οποίες συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.
  • Ενημερώνονται για τα ευρώ Επιστροφή που έχουν κερδίσει από τη συγκεκριμένη συναλλαγή, καθώς και για το σύνολο των ευρώ που έχουν στη διάθεσή τους, από την απόδειξη του τερματικού στο σημείο πώλησης. Ισχύει για αγορές από το www.181920.gr και τηλεφωνικές αγορές από το 181920.

Eπιστροφή app

Το πρόγραμμα Eπιστροφή έχει τη δική του εφαρμογή για smartphones από όπου μπορεί κανείς να βλέπει ανά πάσα στιγμή και όπου και αν βρίσκεται:

  • Τα ευρώ που έχει συγκεντρώσει και είναι διαθέσιμα για τις αγορές του
  • Τις πλησιέστερες επιχειρήσεις με Επιστροφή και τα ποσοστά τους
  • Τις μεγάλες και αποκλειστικές προσφορές του Προγράμματος

Η εφαρμογή Eπιστροφή app διατίθεται δωρεάν στο App Store ή το Google Play.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα στο www.epistrofi-eurobank.gr