Η εμπειρία μας με το Internet και το World Wide Web ξεκινάει από τα πρώτα του βήματα παγκόσμια και στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθούσαμε συνεχώς την εξέλιξη και εφαρμόζαμε πάντα τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας εκείνες τις διαδικτυακές εφαρμογές που κάλυπταν τις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και διασφάλιζαν την παρουσία τους στον Κυβερνοχώρο με τις καλύτερες προοπτικές και προϋποθέσεις.

Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα σε δίκαιη τιμή και να σας εγγυηθούμε την πλήρη και σωστή προβολή της επιχείρησής σας, να σας συμβουλέψουμε για τις τεχνικές που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε αλλά και να κρατήσετε την πελατεία σας, τους τρόπους με τους οποίους η διαδικτυακή σας παρουσία θα είναι διαφήμιση για την επιχείρησή σας.

Ενδεικτικά

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 270€ MONO! 

Έως 5 σελίδες: 1. Σχετικά με την Εταιρεία (κείμενο και μέχρι 2 φωτογραφίες), 2. Προϊόντα (μέχρι 5 προϊόντα με φωτογραφίες), 3. Εταιρικά νέα (σε μορφή blog), 4. Photo Gallery (μέχρι 5 εικόνες), 5. Επικοινωνία με φόρμα και χάρτη google

 
 Δωρεάν domain name (.gr: 2χρόνια, .com, .net, .eu: 1 χρόνο). Δωρεάν φιλοξενία 1 έτους. Κατόπιν, 60€/έτος (unmanaged) ή 300€/έτος (managed)
 
 

Επιλογή δωρεάν γραφικού προτύπου (template). Επιλογή από 3 διαφορετικά θέματα που θα σας προταθούν.

 

Δυναμικό περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς (Μπορείτε να προσθέτετε όσες σελίδες ή άλλο υλικό θέλετε, χωρίς περιορισμό χώρου)

 

Δωρεάν πιστοποιητικό SSL (για βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης)

 

Εκπαίδευση 1-2 ωρών μέσω skype πάνω στη χρήση της πλατφόρμας (για να ανεβάζετε περιεχόμενο στα νέα-μπλογκ). Δυνατότητα εκπαίδευσης στο χώρο σας με επιπλέον χρέωση.