Εταιρεία

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ                                      

Γνωστή σε όλους μας και ως «192» «18 192» «18 19 20»

 

Η επωνυμία μας ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εμάς, μας ενεργοποιεί, μας δίνη δύναμη να γινόμαστε καλύτεροι.

 

Η καινοτόμος ιδέα μας από το 1992.

Όλοι οι αξιόπιστοι επαγγελματίες τεχνικοί σε ένα τηλέφωνο 24 ώρες, σε όλη την χώρα,

Προσφέρει τα έξεις πλεονεκτήματα:

  1. Έχουμε τα έξοδα του ενός, όσο αφορά στην διαφήμιση, στην γραμματειακή υποστήριξη, κλπ, κτλ,
  2. και την δύναμη των πολλών, στις μαζικές αγορές προμηθευόμαστε όλα τα προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές , κ.λπ,
  3. με αποτέλεσμα οι συνεργάτες μας τεχνικοί, να μπορούν και προσφέρουν νόμιμα τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Ο χρόνος εξυπηρέτησής μας όπως γνωρίζουμε όλοι μας σε επείγοντα περιστατικά στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά!

 

Σύντομο ιστορικό 

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ξεκίνησε το 1983 στο Ηράκλειο της Κρήτης με δυο φίλους τον Γιώργο Κουρλετάκη και τον Γιάννη Αρετίνη όπου  μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες.

Εννέα (9) χρόνια μετά, το 1992 ο κος Γεώργιος Κουρλετάκης  ίδρυσε στην Αθήνα την Συνεργατική Επιχείρηση  ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, τον μοναδικό Οργανισμό Μάρκετινγκ & Μάνατζμεντ Τεχνικών Υπηρεσιών.

Με την πάροδο του χρόνου μέσα στην ελληνική πραγματικότητα  διαπιστώσαμε ότι η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος λειτουργεί ως οργανισμός αξιολόγησης και διάθεσης άξιων εμπιστοσύνης εξειδικευμένων τεχνικών, για την προστασία όλων μας αφού σύμφωνα με την εμπειρία μας το μεγαλύτερο ποσοστό των τεχνιτών, μας εξαπατούν με διάφορους απίθανους και μοναδικούς τρόπους.

Έχουν αξιολογηθεί πάνω από 500.400 τεχνικοί από αυτούς έχουμε συνεργαστεί περίπου με 39.000 από όλες τις ειδικότητες, σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουμε καθημερινά.

Η αξιολόγηση των τεχνικών γίνεται σε διάφορα επίπεδα. Ξεκινά από το ποινικό τους μητρώο, τις γνώσεις που κατέχουν στην ειδικότητά τους και καταλήγει στα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους. Το βασικότερο χαρακτηριστικό που αναζητούμε  στην αξιολόγησής μας είναι το ήθος.

Το Ήθος είναι το σημαντικότερο προϊόν μας, και καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι, όταν ανοίγουμε την πόρτα μας σε ένα μάστορα και τον βάζουμε μέσα στο σπίτι μας, εκεί που ζει η οικογένεια μας.

Με την συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο της ΤΚΕ, ένα έργο που η πολιτεία μας, θα έπρεπε να έχει νομοθετήσει εδώ και δεκαετίες.

Η ασφάλεια των πελατών μας, εκτός από την τεχνική κάλυψη, είναι το ουσιαστικότερο έργο μας από το 1992.

Η φιλοσοφία μας, ως τεχνικοί της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος είναι:

TKE-BE-PROUD

Με την οργάνωσή μας, επεμβαίνουμε άμεσα από μία απλή επισκευή σε μια βρύση μέχρι και τα πιο πολυσύνθετα έργα της χώρας μας.

Πχ. Την εντολή εργασίας που λάβαμε από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων, την περίοδο 1992-93, η οποία αφορούσε στην καταγραφή και στην άμεση επέμβαση επιδιόρθωσης διαρροών σε 1.500 δημόσια κτίρια, λόγω της τότε λειψυδρίας, το ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία. Το έργο είχε χρόνο παράδοσης 30 ημέρες και το ολοκληρώσαμε σε 15 ημέρες.

Αναλαμβάνουμε δημόσια έργα, όπου υπάρχει ανάγκη άμεσης επέμβασης, όπου δεν μπορεί κάποιος άλλος να διεκπεραιώσει. Πρόσφατο παράδειγμα η ιχθυόσκαλα Θεσσαλονίκης στον ΟΚΑΑ με τους παγετούς του 2016, όπου κανείς δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει.

Χάρη στην παρέμβασή μας, την προνοητικότητα και την ευρηματικότητα των τεχνικών μας, όσο αφορά στην μετακίνηση τους, σώθηκαν εμπορεύματα εκατομμυρίων.

Αποκαταστήσαμε επίσης την παροχή νερού σε εκατοντάδες σπίτια και επιχειρήσεις, όπου είχαν σπάσει οι σωλήνες από τον παγετό σε όλη την Θεσσαλονίκη και βέβαια σώθηκαν χιλιάδες τόνοι πόσιμου νερού.

Στα χρόνια αυτά της αξιολόγησης των τεχνικών και την εμπειρία μας σε πάνω από 6.000.000 εργασίες επισκευών, ανακαινίσεων, συντηρήσεων και κατασκευών, σε όλες τις ειδικότητες, έχει σφυρηλατηθεί και έχει δημιουργηθεί μια κιβωτός γνώσεων που αποτελεί ένα πολύτιμο θησαυρό  όχι μόνο για την Ελληνική αλλά και την διεθνή αγορά.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ εδώ και χρόνια είναι θεσμός στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών.

600.000 και πλέον μόνιμοι πελάτες, εμπιστεύονται αποκλειστικά εμάς από το 1992 και είμαστε  ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτό, γιατί με τα χρόνια έχουμε γίνει πλέον φίλοι.

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος δεν είναι μόνο πρωτοπόρα και η πιο διάσημη “Τεχνική Εταιρία” της χώρας μας, είναι το πρότυπο για την υγιή οργάνωση των τεχνικών υπηρεσιών σε κάθε πολιτισμένη χώρα, με Ανθρώπινο πρόσωπο.

Και συνεχίζει να καινοτομεί, για την ποιότητα εργασίας και την ασφάλεια των πελατών της από το έτος 2020 προσφέρει τις υπηρεσίες της με την REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee, όπου καταγράφετε η εργασία από την διάγνωση μέχρι την ολοκλήρωση της.

Με την REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee, μπορούμε να περιορίσουμε τις βλάβες τις Ελληνικής κοινωνίας που κοστίζουν σε όλους μας πολύ ακριβά και στον καθένα μας ξεχωριστά.

Σήμερα, το έτος 2020, η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος για φορολογικούς και τεχνικούς λόγους λειτουργεί ως ατομική επιχείρηση του ιδρυτή της κυρίου Γεώργιου Κουρλετάκη με έδρα Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού 271 ΤΚ 15231   Τηλ. 210 36 46 711.