Εταιρεία

Είμαστε το γνωστό σε όλους «192». Μετά την νέα αριθμοδότηση το 2003 ο αριθμός μετατράπηκε σε «18 – 192» και για να το θυμόμαστε πιο εύκολα  « 18-19-20 »

Η καινοτόμος ιδέα μας από το 1992Όλοι οι τεχνικοί σε ένα τηλέφωνο 24 ώρες, σε όλη την χώρα- μας βοηθά να επιτύχουμε μεγάλες οικονομίες κλίμακας: όσον αφορά στην διαφήμιση, στην γραμματειακή υποστήριξη, την προμήθεια υλικών κ.λπ., με αποτέλεσμα οι τεχνικοί μας, να μπορούν και προσφέρουν νόμιμα τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Ο χρόνος εξυπηρέτησής μας σε επείγοντα περιστατικά στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά!

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ξεκίνησε το 1983 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εννέα (9) χρόνια μετά, το 1992 ο κύριος Γεώργιος Εμμ. Κουρλετάκης ίδρυσε στην Αθήνα την Συνεργατική Επιχείρηση  ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, Οργανισμό Μάρκετινγκ & Μάνατζμεντ Τεχνικών Υπηρεσιών.

Μέσα στην ελληνική πραγματικότητα διαπιστώσαμε, ότι στην ουσία λειτουργούμε ως οργανισμός αξιολόγησης και διάθεσης άξιων εμπιστοσύνης εξειδικευμένων τεχνικών, για την προστασία των καταναλωτών, αφού σύμφωνα με μελέτη μας, το μεγαλύτερο ποσοστό των τεχνιτών, μας εξαπατούν με διάφορους τρόπους.

Από το 1983 έχουμε αξιολογήσει πάνω από 500.000 τεχνικούς και έχουμε συνεργαστεί περίπου με 37.000 από όλες τις ειδικότητες, σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα δραστηριοποιούνται 3.000 και είναι σε ετοιμότητα 24 ώρες.

Η αξιολόγηση των τεχνικών γίνεται σε διάφορα επίπεδα. Ξεκινά από το ποινικό τους μητρώο, τις γνώσεις που κατέχουν στην ειδικότητά τους και καταλήγει στα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους. Το βασικότερο χαρακτηριστικό που αναζητούμε  στην αξιολόγησής μας είναι το ήθος.

Το Ήθος είναι το σημαντικότερο προϊόν μας, και καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι, όταν ανοίγουμε την πόρτα μας σε ένα μάστορα και τον βάζουμε μέσα στο σπίτι μας, εκεί που ζει η οικογένεια μας.

Με την συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο της ΤΚΕ, ένα έργο που η πολιτεία μας, θα έπρεπε να έχει νομοθετήσει εδώ και δεκαετίες.

Η ασφάλεια των πελατών μας, εκτός από την τεχνική κάλυψη, είναι το ουσιαστικότερο έργο μας από το 1992.

Με την συνεχή αξιολόγηση των τεχνικών μας, διασφαλίζουμε την ποιότητα της εργασίας, τον έλεγχο των τιμών και το σημαντικότερο, την ασφάλεια των πελατών μας.

Η φιλοσοφία μας, ως τεχνικοί της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος είναι:

TKE-BE-PROUD

Η οργάνωσή μας, μας δίνει την δυνατότητα να επεμβαίνουμε άμεσα από μία απλή επισκευή μέχρι και τα πιο πολυσύνθετα έργα.

Πχ. την εντολή εργασίας που λάβαμε από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων, την περίοδο 1992-93, η οποία αφορούσε στην καταγραφή και στην άμεση επέμβαση επιδιόρθωσης διαρροών σε 1.500 δημόσια κτίρια, λόγω της τότε λειψυδρίας, το ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία. Το έργο είχε χρόνο παράδοσης 30 ημέρες και το ολοκληρώσαμε σε 15 ημέρες.

Αναλαμβάνουμε δημόσια έργα, όπου υπάρχει ανάγκη άμεσης επέμβασης, που δεν μπορεί κάποιος άλλος να διεκπεραιώσει. Πρόσφατο παράδειγμα είναι η ιχθυόσκαλα Θεσσαλονίκης στον ΟΚΑΑ με τους παγετούς του 2016, όπου κανείς δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει.

Χάρη στην παρέμβασή μας, την προνοητικότητα και την ευρηματικότητα των τεχνικών μας, όσο αφορά στην μετακίνηση τους, σώθηκαν εμπορεύματα εκατομμυρίων. Αποκαταστήσαμε επίσης την παροχή νερού σε εκατοντάδες σπίτια και επιχειρήσεις, όπου είχαν σπάσει οι σωλήνες από τον παγετό σε όλη την Θεσσαλονίκη και βέβαια σώθηκαν χιλιάδες τόνοι πόσιμου νερού.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ εδώ και χρόνια είναι θεσμός στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών. Δεν είναι μόνο πρωτοπόρα και η πιο διάσημη “Τεχνική Εταιρία”  της χώρας μας, είναι το πρότυπο για την υγιή οργάνωση των τεχνικών υπηρεσιών σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία.

Στα χρόνια αυτά της αξιολόγησης σε πάνω από 500.000 τεχνίτες από το 1983, της συνεργασίας με πάνω από 37.000 από αυτούς, και την εμπειρία μας σε 5.700.000 εργασίες  επισκευών, ανακαινίσεων, συντηρήσεων και κατασκευών, σε όλες τις τεχνικές ειδικότητες, έχει σφυρηλατηθεί και έχει δημιουργηθεί μια κιβωτός γνώσεων που αποτελεί ένα πολύτιμο θησαυρό για την κοινωνία μας.

Σήμερα, το έτος 2020, η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος με την διάθρωση και την επάνδρωση της σε όλους τους νομούς της χώρας λειτουργεί ως ατομική επιχείρηση του Γεώργιου Κουρλετάκη με έδρα Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού 271 ΤΚ 15231   Τηλ. 210 36 46 711