Είμαστε

 O μεγαλύτερος τεχνικός οργανισμός της χώρας μας, γνωστή σε όλους μας ως  192   –  18192    –  181920

 

 


   

(  Το γιατί μας καταργήσαν το 192  ρωτήστε την ΕΕΤΤ  το γιατί καταργήσαμε εμείς το 18192 – 181920 θα το καταλάβετε παρακάτω   )

 


 

Η Τεχνική Κάλυψη της Ελλάδος μας  τυχαίνει, διεθνούς αναγνώρισης, έχει προσκληθεί να παραλάβει  δυο παγκόσμια βραβεία το 1995 & 1996  για την ποιότητα των υπηρεσιών της  και τη καινοτομία της από τον Διεθνή Οργανισμό BUSINESS INITIATIVE DIRECTION.

 

 


 

 ( Ο ιδρυτής της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος κύριος Γεώργιος Κουρλετακης δεν θέλησε να παρευρεθεί στην απονομή γιατί εμείς φτιάξαμε τον Παρθενώνα και είναι σωστό και δίκαιο τα παγκόσμια βραβεία σε όλες τις τέχνες και τις επιστήμες να δίδονται από Ελληνικά ιδρύματα ).   

 


    

 

Λίγα λόγια για την ιστορία μας 

 

Η ¨ΤΕΧΝΙΚΉ ΚΆΛΥΨΗ¨ ξεκίνησε το 1983 στο Ηράκλειο της Κρήτης με δυο φίλους ηλεκτρολόγους  τον Γιώργο Κουρλετάκη και τον Γιάννη Αρετίνη, όπου  μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες.

 

 

Εννέα (9) χρόνια μετά, το 1992 ο κος Γεώργιος Κουρλετάκης  ίδρυσε στην Αθήνα τη ΤΕΧΝΙΚΉ ΚΆΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, τον Οργανισμό Μάρκετινγκ & Μάνατζμεντ Τεχνικών Υπηρεσιών που όλοι γνωρίζουμε.

 

 

Με την πάροδο του χρόνου  διαπιστώσαμε ότι η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος λειτουργεί  ως οργανισμός αξιολόγησης και διάθεσης άξιων εμπιστοσύνης εξειδικευμένων τεχνικών και κυρίως ως μηχανισμός ελέγχου για την προστασία των πελατών μας γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι  το μεγαλύτερο ποσοστό των τεχνιτών, μας εξαπατούν με διάφορους τρόπους με στόχο το πορτοφόλι μας.

 

 

Από το 1992 έχουμε αξιολογήσει πάνω από 500.000 τεχνικούς  έχουμε συνεργαστεί περίπου με 39.000 από όλες τις ειδικότητες, σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουμε καθημερινά να αναζητούμε αξιόπιστους συνεργάσιμους  τεχνικούς.

 

 

Η αξιολόγηση των τεχνικών γίνεται σε διάφορα επίπεδα. Ξεκινά από το ποινικό τους μητρώο, την ψυχική τους υγεία, τις  τεχνικές γνώσεις που κατέχουν στην ειδικότητά τους και καταλήγει στα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους. Το βασικότερο χαρακτηριστικό που αναζητούμε  στην αξιολόγησής μας είναι το ήθος. 

 

 

Η ασφάλεια των πελατών μας είναι το ουσιαστικότερο έργο μας.   Με την συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος όταν ανοίγουμε την πόρτα μας σε ένα μάστορα για να τον βάλουμε στο σπίτι μας, εκεί που ζει η οικογένεια μας. 

Με την οργάνωσή μας, επεμβαίνουμε άμεσα από  την επισκευή  μιας  βρύσης μέχρι και τα πιο πολυσύνθετα έργα της χώρας μας. Πχ. Την εντολή εργασίας που λάβαμε από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων, την περίοδο 1992-93, η οποία αφορούσε στην καταγραφή και στην άμεση επέμβαση επιδιόρθωσης διαρροών σε 1.500 δημόσια κτίρια, λόγω της τότε λειψυδρίας, το ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία. Το έργο είχε χρόνο παράδοσης 30 ημέρες το ολοκληρώσαμε σε 15 ημέρες.

 

 

Αναλαμβάνουμε επείγοντα δημόσια έργα πρόσφατο παράδειγμα η ιχθυόσκαλα Θεσσαλονίκης στον ΟΚΑΑ με τους παγετούς του 2016, όπου κανείς δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει. Χάρη στην παρέμβασή μας, την προνοητικότητα και την ευρηματικότητα των τεχνικών μας, όσο αφορά στην μετακίνηση τους, σώθηκαν εμπορεύματα εκατομμυρίων. Αποκαταστήσαμε επίσης την παροχή νερού σε εκατοντάδες σπίτια και επιχειρήσεις, όπου είχαν σπάσει οι σωλήνες από τον παγετό σε όλη την Θεσσαλονίκη και βέβαια σώθηκαν χιλιάδες τόνοι πόσιμου νερού.

 

 

Στα χρόνια αυτά της εμπειρίας μας σε πάνω από 6.000.000 εργασίες επισκευών, ανακαινίσεων, συντηρήσεων και κατασκευών, σε όλες τις ειδικότητες, έχει δημιουργηθεί μια κιβωτός γνώσεων που αποτελεί ένα πολύτιμο θησαυρό για όλους τους πελάτες της και τους συνεργάτες της και για την ελληνική κοινωνία γενικότερα. 

 

 

Το 2004  η  Εθνική Επιτροπή τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων  ( ΕΕΤΤ ) κατάργησε το τηλέφωνο μας 192  ( όπου δημιούργησε τεράστια προβλήματα  με τους πελάτες μας ) νόμιμα με το έτσι θέλω και μας επέβαλε το 18 192   

 

 

Το έτος 2022  λόγω τον υψηλών χρεώσεων της ΕΕΤΤ και των εταιριών κινητής τηλεφωνίας των συχνών τεχνικών προβλημάτων και για να σταματήσουμε να είμαστε όμηροι στις διαθέσεις της ΕΕΤΤ με βαριά καρδιά και τεράστιο οικονομικό κόστος σταματήσαμε  και το 18-192   ( 18 19 20 ) 

 

Τα τηλέφωνα εξυπηρετήσεις  είναι πλέον :   το   210 36 46 711  και το  6939 18 19 20 

 

Ένας επιπλέων σοβαρός λόγος που σταματήσαμε το πενταψήφιο 18-192  ( 181920 ) είναι γιατί όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας εδώ και χρόνια  λένε στους νέους πελάτες  ¨Θέλετε φραγή στα πενταψήφια¨ και χάναμε καθημερινά νέους πελάτες γιατί όλοι πλέον κάνουμε χρήση του κινητού τηλεφώνου.

 

Σας ευχαριστούμε για κατανόηση.