Ποιοι Είμαστε

Η ΤΕΧΝΙΚΉ ΚΆΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ είναι ο μεγαλύτερος τεχνικός οργανισμός της χώρας μας, γνωστή σε όλους μας  ως   «192»     «18 192»    «18 19 20». 

Τα εκατομμύρια των ευχαριστημένων πελατών έχουν καταστήσει την Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος θεσμό στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών.

 

 

Η καινοτομία της  το 1992  άλλαξε προς το καλύτερο την αγορά των τεχνικών υπηρεσιών.  

¨Όλοι οι  τεχνικοί σε ένα τηλέφωνο 24 ώρες, σε όλη την χώρα¨

 

 

  • Σε ένα τηλέφωνο βρίσκουμε  όλους τους τεχνικούς  για όλες τις βλάβες του σπιτιού 24 ώρες και όλες τις τεχνικές εργασίες.
  • Ο χρόνος εξυπηρέτησής σε επείγοντα περιστατικά στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά.
  • Με την Δύναμη του ενός όσον αφορά τα έξοδα διαφήμισης, τηλέφωνα, ασφάλειες κλπ  και τη δύναμη των πολλών όσον αφορά τις  αγορές υλικών και προϊόντων προσφέρει με διαφορά τις χαμηλότερες  νόμιμες τιμές της αγοράς
  • Το σημαντικότερο έργο της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ είναι η ασφάλεια που προσφέρει  σε όλους μας και είναι ανεκτίμητο.

Σύντομο ιστορικό 

Η ¨ΤΕΧΝΙΚΉ ΚΆΛΥΨΗ¨ ξεκίνησε το 1983 στο Ηράκλειο της Κρήτης με δυο φίλους ηλεκτρολόγους  τον Γιώργο Κουρλετάκη και τον Γιάννη Αρετίνη, όπου  μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες. Εννέα (9) χρόνια μετά, το 1992 ο κος Γεώργιος Κουρλετάκης  ίδρυσε στην Αθήνα τη ΤΕΧΝΙΚΉ ΚΆΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, τον μοναδικό Οργανισμό Μάρκετινγκ & Μάνατζμεντ Τεχνικών Υπηρεσιών. 

 

 

Με την πάροδο του χρόνου μέσα στην ελληνική πραγματικότητα  διαπιστώσαμε ότι η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος λειτουργεί ως οργανισμός αξιολόγησης και διάθεσης άξιων εμπιστοσύνης εξειδικευμένων τεχνικών για την προστασία όλων μας, αφού σύμφωνα με την εμπειρία μας το μεγαλύτερο ποσοστό των τεχνιτών, μας εξαπατούν με διάφορους απίθανους και μοναδικούς τρόπους.

 

 

Από το 1992 έχουμε αξιολογήσει πάνω από 500.000 τεχνικούς  έχουμε συνεργαστεί περίπου με 39.000 από όλες τις ειδικότητες, σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουμε καθημερινά να αναζητούμε αξιόπιστους συνεργάσιμους  τεχνικούς γιατί αυτούς έχουμε ανάγκη όλοι μας .

 

 

Η αξιολόγηση των τεχνικών γίνεται σε διάφορα επίπεδα. Ξεκινά από το ποινικό τους μητρώο, τη ψυχική τους υγεία, τις  τεχνικές γνώσεις που κατέχουν στην ειδικότητά τους και καταλήγει στα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους. Το βασικότερο χαρακτηριστικό που αναζητούμε  στην αξιολόγησής μας είναι το ήθος. 

 

 

Το Ήθος & η Ανθρωπιά είναι το σημαντικότερο προϊόν της ΤΚΕ, και καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικά είναι, όταν ανοίγουμε την πόρτα μας σε ένα μάστορα για να τον βάλουμε μέσα στο σπίτι μας, εκεί που ζει η οικογένεια μας. 

 

 

Η ασφάλεια των πελατών μας είναι το ουσιαστικότερο έργο μας.   Με την συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος ένα έργο όπου η πολιτεία μας, θα έπρεπε να έχει νομοθετήσει εδώ και δεκαετίες.

 

 

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος τυχαίνει, επίσης, διεθνούς αναγνώρισης, έχοντας τιμηθεί με δυο παγκόσμια βραβεία  1995 – 1996  για την ποιότητα των υπηρεσιών της  και τη καινοτομία της από τον Διεθνή Οργανισμό  BUSINESS INITIATIVE DIRECTION.

Η Φιλοσοφία μας

TKE-BE-PROUD

Με την οργάνωσή μας, επεμβαίνουμε άμεσα από μία απλή επισκευή σε μια βρύση μέχρι και στα πιο πολυσύνθετα έργα της χώρας μας. Πχ. Την εντολή εργασίας που λάβαμε από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων, την περίοδο 1992-93, η οποία αφορούσε στην καταγραφή και στην άμεση επέμβαση επιδιόρθωσης διαρροών σε 1.500 δημόσια κτίρια, λόγω της τότε λειψυδρίας, το ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία. Το έργο είχε χρόνο παράδοσης 30 ημέρες το ολοκληρώσαμε σε 15 ημέρες.

 

 

Αναλαμβάνουμε δημόσια έργα, όπου δεν μπορεί κάποιος άλλος να διεκπεραιώσει. Πρόσφατο παράδειγμα η ιχθυόσκαλα Θεσσαλονίκης στον ΟΚΑΑ με τους παγετούς του 2016, όπου κανείς δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει. Χάρη στην παρέμβασή μας, την προνοητικότητα και την ευρηματικότητα των τεχνικών μας, όσο αφορά στην μετακίνηση τους, σώθηκαν εμπορεύματα εκατομμυρίων. Αποκαταστήσαμε επίσης την παροχή νερού σε εκατοντάδες σπίτια και επιχειρήσεις, όπου είχαν σπάσει οι σωλήνες από τον παγετό σε όλη την Θεσσαλονίκη και βέβαια σώθηκαν χιλιάδες τόνοι πόσιμου νερού.

 

 

Στα χρόνια αυτά της αξιολόγησης των τεχνικών και της εμπειρία μας σε πάνω από 6.000.000 εργασίες επισκευών, ανακαινίσεων, συντηρήσεων και κατασκευών, σε όλες τις ειδικότητες, έχει σφυρηλατηθεί και έχει δημιουργηθεί μια κιβωτός γνώσεων που αποτελεί ένα πολύτιμο θησαυρό  όχι μόνο για την Ελληνική αλλά και την διεθνή αγορά.

 

 

Δεν είναι τυχαίο 600.000 και πλέον μόνιμοι πελάτες, εμπιστεύονται αποκλειστικά εμάς από το 1992.

 

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος δεν είναι μόνο πρωτοπόρα ηγέτιδα και η πιο διάσημη “ Τεχνική Εταιρία ” της χώρας μας, είναι το πρότυπο για την υγιή οργάνωση των τεχνικών υπηρεσιών σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία

 

 

Και συνεχίζει να καινοτομεί, για την ποιότητα εργασίας και την ασφάλεια όλων μας από το έτος 2020 προσφέρει τις υπηρεσίες της με την REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee, όπου καταγράφετε η εργασία από την διάγνωση μέχρι την ολοκλήρωση της.

 

 

Με την REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee, μπορούμε να περιορίσουμε τις βλάβες τις Ελληνικής κοινωνίας που κοστίζουν σε όλους μας πολύ ακριβά και στον καθένα μας ξεχωριστά.

 

 

Σήμερα, το έτος 2021 το τηλεφωνικό κέντρο της  Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος λειτουργεί ως ατομική επιχείρηση του ιδρυτή της κυρίου Γεώργιου Κουρλετάκη.    Οι συνεργάτες μας βρίσκονται σε όλους τους δήμους της χώρας μας. 

 

 

ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΕΣΙΤΕΣ