Ποιοι Είμαστε

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος είναι ο μεγαλύτερος τεχνικός οργανισμός της χώρας μας, γνωστή σε όλους ως  «192»      

 

Τυχαίνει, επίσης, διεθνούς αναγνώρισης, έχοντας τιμηθεί με δυο παγκόσμια βραβεία  1995 – 1996  για την ποιότητα των υπηρεσιών της  και τη καινοτομία της από τον Διεθνή Οργανισμό  BUSINESS INITIATIVE DIRECTION.   

 

Λίγα λόγια για την ιστορία μας 

 

Η ¨ΤΕΧΝΙΚΉ ΚΆΛΥΨΗ¨ ξεκίνησε το 1983 στο Ηράκλειο της Κρήτης με δυο φίλους ηλεκτρολόγους  τον Γιώργο Κουρλετάκη και τον Γιάννη Αρετίνη, όπου  μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες. Εννέα (9) χρόνια μετά, το 1992 ο κος Γεώργιος Κουρλετάκης  ίδρυσε στην Αθήνα τη ΤΕΧΝΙΚΉ ΚΆΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, τον μοναδικό Οργανισμό Μάρκετινγκ & Μάνατζμεντ Τεχνικών Υπηρεσιών που όλοι γνωρίζουμε.

 

 

Με την πάροδο του χρόνου μέσα στην ελληνική πραγματικότητα  διαπιστώσαμε ότι η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος λειτουργεί  ως οργανισμός αξιολόγησης και διάθεσης άξιων εμπιστοσύνης εξειδικευμένων τεχνικών και κυρίως ως μηχανισμός ελέγχου για την προστασία των πελατών μας γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι  το μεγαλύτερο ποσοστό των τεχνιτών, μας εξαπατούν με διάφορους τρόπους με στόχο το πορτοφόλι μας.

 

 

Από το 1992 έχουμε αξιολογήσει πάνω από 500.000 τεχνικούς  έχουμε συνεργαστεί περίπου με 39.000 από όλες τις ειδικότητες, σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουμε καθημερινά να αναζητούμε αξιόπιστους συνεργάσιμους  τεχνικούς.

 

 

Η αξιολόγηση των τεχνικών γίνεται σε διάφορα επίπεδα. Ξεκινά από το ποινικό τους μητρώο, τη ψυχική τους υγεία, τις  τεχνικές γνώσεις που κατέχουν στην ειδικότητά τους και καταλήγει στα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους. Το βασικότερο χαρακτηριστικό που αναζητούμε  στην αξιολόγησής μας είναι το ήθος. 

 

 

Το Ήθος & η Ανθρωπιά είναι το σημαντικότερο προϊόν της ΤΚΕ και το έχετε διαπιστώσει χρόνια τώρα όλοι καταλαβαίνουμε  πόσο σημαντικά είναι, όταν ανοίγουμε την πόρτα μας σε ένα μάστορα για να τον βάλουμε στο σπίτι μας, εκεί που ζει η οικογένεια μας. 

 

 

Η ασφάλεια των πελατών μας είναι το ουσιαστικότερο έργο μας.   Με την συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος ένα έργο όπου η πολιτεία μας, θα έπρεπε να έχει νομοθετήσει εδώ και δεκαετίες.

Με την οργάνωσή μας, επεμβαίνουμε άμεσα από  την επισκευή μία απλής  βρύσης στις 12 το βράδυ μέχρι και τα πιο πολυσύνθετα έργα της χώρας μας. Πχ. Την εντολή εργασίας που λάβαμε από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων, την περίοδο 1992-93, η οποία αφορούσε στην καταγραφή και στην άμεση επέμβαση επιδιόρθωσης διαρροών σε 1.500 δημόσια κτίρια, λόγω της τότε λειψυδρίας, το ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία. Το έργο είχε χρόνο παράδοσης 30 ημέρες το ολοκληρώσαμε σε 15 ημέρες.

 

 

Αναλαμβάνουμε δημόσια έργα, όπου δεν μπορεί κάποιος άλλος να διεκπεραιώσει. Πρόσφατο παράδειγμα η ιχθυόσκαλα Θεσσαλονίκης στον ΟΚΑΑ με τους παγετούς του 2016, όπου κανείς δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει. Χάρη στην παρέμβασή μας, την προνοητικότητα και την ευρηματικότητα των τεχνικών μας, όσο αφορά στην μετακίνηση τους, σώθηκαν εμπορεύματα εκατομμυρίων. Αποκαταστήσαμε επίσης την παροχή νερού σε εκατοντάδες σπίτια και επιχειρήσεις, όπου είχαν σπάσει οι σωλήνες από τον παγετό σε όλη την Θεσσαλονίκη και βέβαια σώθηκαν χιλιάδες τόνοι πόσιμου νερού.

 

 

Στα χρόνια αυτά της αξιολόγησης των τεχνικών και της εμπειρία μας σε πάνω από 6.000.000 εργασίες επισκευών, ανακαινίσεων, συντηρήσεων και κατασκευών, σε όλες τις ειδικότητες, έχει σφυρηλατηθεί και έχει δημιουργηθεί μια κιβωτός γνώσεων που αποτελεί ένα πολύτιμο θησαυρό για όλους τους πελάτες της και τους συνεργάτες της και θα τολμούσαμε να πούμε και για την ελληνική κοινωνία γενικότερα. 

 

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος δεν είναι μόνο πρωτοπόρα ηγέτιδα και η πιο διάσημη “ Τεχνική Εταιρία ” της χώρας μας, είναι το πρότυπο για την υγιή οργάνωση των τεχνικών υπηρεσιών σε κάθε ¨πολιτισμένη κοινωνία¨.

 

Από το 1996 μας έχουν επισκεφτεί δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες από Ιαπωνία, Ρωσία, Γαλλία, Ηνωμένο βασίλειο, Ιταλία, ΗΠΑ, Βουλγαρία.

 

 

Και συνεχίζει να καινοτομεί, για την ποιότητα εργασίας και την ασφάλεια όλων μας από το έτος 2020 ( εφόσον ο πελάτης το ζητήσει  ) προσφέρει τις υπηρεσίες της με την REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee, όπου καταγράφετε η εργασία από την διάγνωση μέχρι την ολοκλήρωση της.

 

Προτείνουμε σε κάθε σοβαρό επαγγελματία  να εφαρμόσει την REAL / WORK CAMERA έτσι σταδιακά  μπορούμε να περιορίσουμε τις βλάβες τις Ελληνικής Κοινωνίας που κοστίζουν σε όλους μας πολύ ακριβά και στον καθένα μας ξεχωριστά.

 

Προτείνουμε επίσης στην κυβέρνηση  να  πάρει την γενναία απόφαση να εφαρμόσει την  WORK CAMERA  στα κυβερνητικά στελέχη  σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες  και σε όλα τα ιδιωτικά επαγγέλματα.

 

Γνωρίζουμε όλοι μας ότι είναι ουτοπικό να περιμένουμε την όποια κυβέρνηση να πάρει τέτοια απόφαση.  Εμείς όμως ως πελάτες  για  να προστατεύουμε την τσέπη μας μπορούμε να  χρησιμοποιούμε  την κάμερα του κινητού μας σε όλες τις εργασίες και τις συναλλαγές μας.

 

 

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι  μετά την αλλαγή του τηλεφώνου μας 192  σε 18-192 η αν προτιμάτε 181920  με τις απίθανες υψηλές χρεώσεις της ΕΕΤΤ τις σχεδόν καθημερινές βλάβες του ΟΤΕ, κλπ  και βέβαια τις χρεώσεις που κάνουν όλες η εταιρίες στα κινητά μας καλώντας πενταψήφιο.

 

ΑΠΟΦΑΣΊΣΑΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΤΟ 18-192 Η 181920 


ΏΣΤΕ NA ΜΗΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΜΗΡΟΙ ΚΑΙ ΈΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΘΈΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕΤΤ ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΕΤΑΙΡΙΏΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Το τηλέφωνο εξυπηρέτησης της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος  είναι πλέον μόνο  το

 6939 18 19 20   &    210 36 46 711

 

  Το τηλεφωνικό κέντρο της  Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος σήμερα το έτος 2022 λειτουργεί με την ατομική επιχείρηση του ιδρυτή της κυρίου Γεώργιου Κουρλετάκη   Οι συνεργάτες τεχνικοί από όλες τις ειδικότητες βρίσκονται σε όλους τους δήμους της χώρας μας σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσουμε  

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.