Ποιοι Είμαστε

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ 

είναι ο μεγαλύτερος τεχνικός οργανισμός της χώρας μας, γνωστή σε όλους μας  ως   «192»     «18 192»    «18 19 20». 

Τα εκατομμύρια των ευχαριστημένων πελατών έχουν καταστήσει την Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος θεσμό στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών.

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος τυχαίνει, επίσης, διεθνούς αναγνώρισης, έχοντας τιμηθεί με δυο παγκόσμια βραβεία  1995 – 1996  για την ποιότητα των υπηρεσιών της  και τη καινοτομία της από τον Διεθνή Οργανισμό  BUSINESS INITIATIVE DIRECTION.

 

Η καινοτόμος ιδέα μας

 

¨Όλοι οι αξιόπιστοι επαγγελματίες τεχνικοί σε ένα τηλέφωνο 24 ώρες, σε όλη την Ελλάδα¨

 

Προσφέρει σε όλους μας τα έξης πλεονεκτήματα:

 

  • Σε ένα τηλέφωνο  24 ώρες βρίσκουμε  3.000  υπεύθυνους επαγγελματίες τεχνικούς  για όλες τις επισκευές, τις κατασκευές, τις συντηρήσεις και τις ανακαινίσεις.
  • Έχοντας  τη Δύναμη του ενός όσον αφορά τα έξοδα,  και τη δύναμη των πολλών ( 3.000 τεχνικοί ) όσον αφορά τις  αγορές Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε όλες τις εργασίες στις χαμηλότερες νόμιμες τιμές της αγοράς 
  •  Ο χρόνος εξυπηρέτησής μας σε επείγοντα περιστατικά στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά.
  • Το σημαντικότερο έργο της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ είναι η ασφάλεια σας από τους ¨διάφορους τεχνίτες¨ και αυτό είναι ανεκτίμητο.

 

Σύντομο ιστορικό 

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ξεκίνησε το 1983 στο Ηράκλειο της Κρήτης με δυο φίλους τον Γιώργο Κουρλετάκη και τον Γιάννη Αρετίνη, όπου  μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες.

Εννέα (9) χρόνια μετά, το 1992 ο κος Γεώργιος Κουρλετάκης  ίδρυσε στην Αθήνα τη  ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, τον μοναδικό Οργανισμό Μάρκετινγκ & Μάνατζμεντ Τεχνικών Υπηρεσιών.

Με την πάροδο του χρόνου

μέσα στην ελληνική πραγματικότητα  διαπιστώσαμε ότι η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος λειτουργεί ως οργανισμός αξιολόγησης και διάθεσης άξιων εμπιστοσύνης εξειδικευμένων τεχνικών για την προστασία όλων μας, αφού σύμφωνα με την εμπειρία μας το μεγαλύτερο ποσοστό των τεχνίτων, μας εξαπατούν με διάφορους απίθανους και μοναδικούς τρόπους.

Έχουμε αξιολογησεί πάνω από 500.400 τεχνικούς

έχουμε συνεργαστεί περίπου με 39.000 από όλες τις ειδικότητες, σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουμε καθημερινά.

Η αξιολόγηση των τεχνικών γίνεται σε διάφορα επίπεδα.

Ξεκινά από το ποινικό τους μητρώο, τη ψυχική τους υγεία, τις γνώσεις που κατέχουν στην ειδικότητά τους και καταλήγει στα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους. Το βασικότερο χαρακτηριστικό που αναζητούμε  στην αξιολόγησής μας είναι το ήθος. 

Το Ήθος & η Ανθρωπιά είναι το σημαντικότερο προϊόν της ΤΚΕ,

και καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικά είναι, όταν ανοίγουμε την πόρτα μας σε ένα μάστορα και τον βάζουμε μέσα στο σπίτι μας, εκεί που ζει η οικογένεια μας.

Η ασφάλεια των πελατών μας είναι το ουσιαστικότερο έργο μας από το 1992.

Με την συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο της ΤΚΕ, ένα έργο που η πολιτεία μας, θα έπρεπε να έχει νομοθετήσει εδώ και δεκαετίες.

Η Φιλοσοφία μας

Με την οργάνωσή μας,

επεμβαίνουμε άμεσα από μία απλή επισκευή σε μια βρύση μέχρι και στα πιο πολυσύνθετα έργα της χώρας μας.

Πχ. Την εντολή εργασίας που λάβαμε από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων, την περίοδο 1992-93, η οποία αφορούσε στην καταγραφή και στην άμεση επέμβαση επιδιόρθωσης διαρροών σε 1.500 δημόσια κτίρια, λόγω της τότε λειψυδρίας, το ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία. Το έργο είχε χρόνο παράδοσης 30 ημέρες το ολοκληρώσαμε σε 15 ημέρες.

Αναλαμβάνουμε δημόσια έργα,

όπου δεν μπορεί κάποιος άλλος να διεκπεραιώσει. Πρόσφατο παράδειγμα η ιχθυόσκαλα Θεσσαλονίκης στον ΟΚΑΑ με τους παγετούς του 2016, όπου κανείς δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει.

Χάρη στην παρέμβασή μας, την προνοητικότητα και την ευρηματικότητα των τεχνικών μας, όσο αφορά στην μετακίνηση τους, σώθηκαν εμπορεύματα εκατομμυρίων.

Αποκαταστήσαμε επίσης την παροχή νερού σε εκατοντάδες σπίτια και επιχειρήσεις, όπου είχαν σπάσει οι σωλήνες από τον παγετό σε όλη την Θεσσαλονίκη και βέβαια σώθηκαν χιλιάδες τόνοι πόσιμου νερού.

Στα χρόνια αυτά της αξιολόγησης των τεχνικών

και της εμπειρία μας σε πάνω από 6.000.000 εργασίες επισκευών, ανακαινίσεων, συντηρήσεων και κατασκευών, σε όλες τις ειδικότητες, έχει σφυρηλατηθεί και έχει δημιουργηθεί μια κιβωτός γνώσεων που αποτελεί ένα πολύτιμο θησαυρό  όχι μόνο για την Ελληνική αλλά και την διεθνή αγορά.

Δεν είναι τυχαίο

600.000 και πλέον μόνιμοι πελάτες, εμπιστεύονται αποκλειστικά εμάς από το 1992.

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος

δεν είναι μόνο πρωτοπόρα ηγέτιδα και η πιο διάσημη “Τεχνική Εταιρία” της χώρας μας, ( σύμφωνα με την έρευνα αγοράς  στις  37 πιο αναπτυγμένες χώρες ) είναι το πρότυπο για την υγιή οργάνωση των τεχνικών υπηρεσιών σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία.

Και συνεχίζει να καινοτομεί,

για την ποιότητα εργασίας και την ασφάλεια όλων μας από το έτος 2020 προσφέρει τις υπηρεσίες της με την REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee, όπου καταγράφετε η εργασία από την διάγνωση μέχρι την ολοκλήρωση της.

Με την REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee,

μπορούμε να περιορίσουμε τις βλάβες τις Ελληνικής κοινωνίας που κοστίζουν σε όλους μας πολύ ακριβά και στον καθένα μας ξεχωριστά.

Σήμερα, το έτος 2020, η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος για φορολογικούς και τεχνικούς λόγους λειτουργεί ως ατομική επιχείρηση του ιδρυτή της κυρίου Γεώργιου Κουρλετάκη με έδρα Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού 271 ΤΚ 15231   Τηλ. 210 36 46 711.