Γιατί ΤΚΕ

Γιατί, ψάχνετε ένα καλό τεχνικό για να κάνετε την δουλειά σας, γρήγορα, οικονομικά και υπεύθυνα.

Γιατί μόνο με την ΤΕΧΝΙΚΉ ΚΆΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ είστε ασφαλείς 100%

Γιατί, με ένα τηλεφώνημά σας 3.000 «επίλεκτοι» επαγγελματίες τεχνικοί τρέχουν αμέσως κοντά σας, 24 ώρες, για όλες τις εργασίες.

Γιατί, από την αξιολόγηση σε πάνω από  500.000 τεχνίτες, σε όλη την Ελλάδα, έχουμε επιλέξει 3.000 και πλέον επαγγελματίες τεχνικούς από όλες τις ειδικότητες  για το ήθος, τον χαρακτήρα και την ακεραιότητά τους.

Γιατί, αφού το ζητήσετε από το τηλεφωνικό κέντρο, η εργασία σας θα γίνει με την REAL / WORK CAMERA. The  Work Quality Guarantee. Έτσι, ο συνεργάτης μας τεχνικός θα καταγράψει την εργασία σας από την διάγνωση μέχρι και την ολοκλήρωση της και θα σας παραδώσει το αρχείο φεύγοντας από τον χώρο σας. 

Γιατί, το να βρεις και να βάλεις στο σπίτι σου ένα καλό επαγγελματία τεχνικό, πιστέψτε μας με την εμπειρία που έχουμε, δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Θα χρεωθώ παραπάνω λόγω της προμήθειας της εταιρείας;

Όχι βέβαια. Η προμήθεια τις Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος είναι 1€ για την κάθε εργασία που ολοκληρώνει ο συνεργάτης τεχνικός.

2. Πώς ξέρω ότι ο τεχνικός που θα μου στείλετε θα κάνει σωστά την δουλειά του;

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος αξιολόγει όλους τους τεχνικούς με τους οποίους συνεργάζεται. Για να είστε, όμως, ακόμα πιο σίγουοι, ζητήστε μας ο τεχνικός να καταγράψει την εργασία του με την REAL / WORK CAMERA. THE WORK QUALITY GUARANTEE. Έτσι θα είμαστε όλοι μας βέβαιοι ότι θα κάνει σωστά την δουλειά του 100%.

3. Πόσο γρήγορα θα με εξυπηρετήσετε;

Σε επείγοντα περιστατικά  εντός 20-40 λεπτών.

4. Χρεώνετε την επίσκεψη;

Από την ίδρυση της η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος το 1992 δεν χρεώνει επίσκεψη. Είναι λογικό, όμως, αν έρθει στο χώρο σας ο συνεργάτης μας τεχνικός για να εξετάσει το ζήτημα και να σας κάνει μία προσφορά να καλύψετε τα μεταφορικά του, μετά από συνεννόηση μαζί του, στην περίπτωση που αποφασίσετε να μην σας εξυπηρετήσει.

5. Γιατί να νιώσω ασφαλής όπως λέτε;

Αν τα παραπάνω δεν είναι αρκετά για την ασφάλεια σας, ζητήστε μας να κάνετε χρήση της ειδικής υπηρεσίας VIP SECURITY της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος.

Έτσι, από στιγμή που θα χτυπήσει το κουδούνι σας ο τεχνικός έως την ολοκλήρωση της εργασίας και την έξοδο του από το χώρο σας, ελέγχετε ζωντανά από την υπηρεσία μας μέσω της  REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee.

Αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι, η υπηρεσία μας έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει φυσική παρουσία ειδικού φρουρού ή και φρουρών SECURITY που συνοδεύουν τους τεχνίτες όλο τον χρόνο παραμονής στο χώρο σας.

Οι  υπηρεσίες REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee προσφέρονται με ειδική χρέωση.