Γιατί Εμάς

Γιατί σε ένα τηλέφωνο στο 18 19 20 βρίσκεις όλους τους τεχνικούς από όλες τις ειδικότητες, 24 ώρες, 3.000 πραγματικά επιλεγμένους, άξιους εμπιστοσύνης τεχνικούς.

Γιατί:

  1. Στους καιρούς που ζούμε όλοι μας θέλουμε να βάλουμε στο σπίτι μας ένα τεχνίτη που θα σεβαστή την οικογένεια μας και την περιουσία μας και να είμαστε ασφαλής μετά την αποχώρηση του. Σωστά;
  2. Aπό το 1992 εξυπηρετήσαμε 600.000 πελάτες καλύπτοντας 6.700.000 εργασίες. Μέσα από το πλήθος αυτών τον εργασιών αξιολογήσαμε πάνω από 500.000 τεχνίτες σε όλοι την χώρα και συνεχίζουμε.
  3. Από 500.000 τεχνίτες επιλέξαμε τους 3.000 αδιαφιλονίκητους καλύτερους τεχνικούς της Ελλάδος όπου εγγυούμαστε για την ικανότητα το ήθος και την ακεραιότητα τους.
  4. Η εμπειρία που αποκτήσαμε είναι μοναδική, μια γνώση πολύτιμη για την κοινωνία μας και για κάθε πελάτη μας.
  5. Το έργο μας αρχίζει να γίνετε αντιληπτό όταν βάζουμε στο σπίτι μας ένα οποιοδήποτε ¨τεχνίτη¨ όταν φεύγει τότε καταλαβαίνουμε τι σημαίνει εγγύηση ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Θα χρεωθώ παραπάνω λόγω της προμήθειας της εταιρείας;

Σαφώς και δεν επιβαρύνεστε παραπάνω καλώντας την Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος και αυτό το γνωρίζουν 600.000 πελάτες μας.

Τα έσοδα της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος είναι ένα μικρό πάγιο ποσό που καταβάλει ο τεχνικός για τις εργασίες που διεκπεραίωσε για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του τηλεφωνικού συντονιστικού κέντρου.

Όχι απλά δεν χρεώνεστε παραπάνω με την Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος αλλά είστε ασφαλείς από τους οποιουσδήποτε ¨τεχνίτες¨ που μπορεί να βάλετε στο σπίτι σας και αυτό είναι ανεκτίμητο.

Επισημάνσεις του ιδρυτή της ΤΚΕ, κυρίου Γεωργίου Κουρλετάκη.

Άμα πάρεις “την εταιρία” θα χρεωθείς περισσότερο λόγο της προμήθειας.

Αυτό λένε οι περισσότεροι “τεχνίτες” και συνεχίζουν να ζούν εις βάρος όλων μας.

Ακούγεται λογικό, αν δεν είσαι ενημερωμένος για την προστασία των πελατών που προσφέρει η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος και έτσι γίνεσαι θύμα κάθε επιτήδειου “τεχνίτη”.

Ο λόγος που το λένε αυτό 500.000 τεχνίτες που αξιολογήσαμε από το 1983 είναι γιατί δεν θέλουν κανένα πάνω από το κεφάλι τους για να χρεώνουν ότι θέλουν.

Όλοι αυτοί οι “τεχνίτες” έχουν πλημμυρήσει το διαδίκτυο.
Το διαδίκτυο πέρα από τα καλά έχει δώσει και την ευκαιρία σε πολλούς να ισχυρίζονται ανυπόστατα πράγματα παραπλανώντας το καταναλωτικό κοινό πχ. Κάποιες ιστοσελίδες ισχυρίζονται ότι έχουν τους 10 καλύτερους υδραυλικούς ηλεκτρολόγους κλπ. σε κάθε περιοχή και πόλη χωρίς να μας ενημερώνουν ποιοι συμμετείχαν; Πως έγινε η αξιολόγηση και από ποιον; Μήπως θα πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας;

Σας προτείνω να βάζετε στο σπίτι σας τεχνικούς που αξιολογηθήκαν ελέγχονται και τους εγγυάται Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2. Πως ξέρω οτι ο τεχνικός που θα μου στειλετε θα κάνει σωστά την δουλειά του;

Ο κάθε τεχνικός είναι άρτια καταρτισμένος στην εργασία που ειδικεύεται και η συνεργασία μας μαζί τους, πέραν του ότι στο 80% των περιπτώσεων αριθμεί πάνω από 10 χρόνια, συμπεριλαμβάνει τακτικό έλεγχο και επίβλεψη στις εργασίες που τελούνται. Αν δεν κάνει σωστά την δουλειά του η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ και οι 2.999 συνεργάτες μας θα σας αποκαταστήσουμε αμέσως.

3. Πόσο γρήγορα θα με εξυπηρετήσετε;

Σε επείγοντα περιστατικά θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε εντός 20-40 λεπτών, ανάλογα με την απόσταση που έχει να διανύσει ο τεχνικός.

4. Χρεώνετε επίσκεψη;

Εάν είναι να γίνει μόνο εκτίμηση τις ζημίας ή προσφορά έργου είναι λογικό να καλύψετε τα μεταφορικά και τον χρόνο απασχόλησης του τεχνίτη η οποία θα αφαιρεθεί από το τελικό κόστος, εφόσον προχωρήσουμε στην εργασία. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων για την χρέωση από τον τεχνικό και αυτό έχει να κάνει με τον χρόνο απασχόλησης.

5. Γιατί να νιώσω ασφαλής όπως λέτε;

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία, που έχει επιλέξει τους τεχνικούς της με πολύ αυστηρά κριτήρια, από έναν κορμό 500.000 υποψηφίων, με βάσει το ποινικό τους μητρώο, την πνευματική και σωματική υγεία τους, την ακεραιότητά τους, την αποτελεσματικότητά τους και κυρίως το ήθος τους, έτσι ώστε να είστε εσείς ασφαλείς με τον τεχνικό που μπαίνει μέσα στο σπίτι σας και αυτό είναι ανεκτίμητο.