Γιατί Εμάς

                                            

Γιατί με ένα τηλεφώνημα  φτιάχνεται όλα τα τεχνικά προβλήματα του σπιτιού σας ποιο γρήγορα, ποιο υπεύθυνα και τελικά ποιο οικονομικά 100%

 

Γιατί είμαστε η μόνη υπηρεσία στην χώρα μας που σας εγγυάται 3.000 τεχνικούς από το 1992 για να είστε ασφαλείς.

 

Γιατί  αν ρωτήσετε  τους 2.5000.000 πελάτες μας αν είναι ευχαριστημένοι από στην εξυπηρέτηση μας το 99% θα σας απαντήση θετικά.

 

Γιατί από τις πράξεις μας  υποθέτουμε ότι όλοι  αναγνωρίζουν  ότι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

  

 

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πόσο γρήγορα θα με εξυπηρετήσετε;

Σε επείγοντα περιστατικά σε  20-40 λεπτά ( εκτός από … θεομηνίες  )


 

2. Χρεώνετε επίσκεψη;

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος  ΟΧΙ.  Ούτε ο τεχνικός μας σας παίρνει επίσκεψη αν του αναθέσετε την εργασία.  

Είναι λογικό όμως στις εποχές που ζούμε  όταν θα έρθει  στο χώρο σας  να σας κάνει  προσφορά να καλύψετε τα μεταφορικά του. Αν τελικά του αναθέσετε την εργασία  θα αφαιρεθούν από την αμοιβή του. 

 


3. Θα χρεωθώ παραπάνω με την προμήθεια της εταιρείας;

ΌΧΙ ΒΈΒΑΙΑ

Για να ξέρετε λεπτομερώς  ο τεχνίτης   από την αμοιβή του¨ δηλαδή αφού κάνετε την εργασία  ¨ μας καταβάλει 3€ από εσάς  και για κάθε πελάτη που του μεταφέρουμε τηλεφωνικά μας καταβάλει  1€

( Στην ουσία τα 3€  είναι από εσάς  τους πελάτες μας  ¨θα πρέπει όμως να σας κόβουμε απόδειξη για 3€¨  για να αποφύγουμε την γραφειοκρατία ο συνεργάτης μας τεχνικός ενσωματώνει τα 3 € μέσα στην αμοιβή του  και μας αποδίδει κάθε εβδομάδα συνολικά )

Λόγω της χαμηλής προμήθειας οι περισσότεροι τεχνίτες με την εκκαθάριση μας αφήνουν φιλοδώρημα από την καρδιά τους η για τους δίνουμε περισσότερες εργασίες τον τελευταίο λόγο των έχετε πάντα εσείς οι πελάτες μας αν τον συστήσουμε σε άλλους πελάτες μας από την αξιολόγηση που τους κάνουμε μαζί.      

( Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος τις ποιο οικονομικές υπηρεσίες παγκοσμίως.  Ερευνήστε το ενδελεχώς. )


 

 

4. Πώς ξέρω ότι ο τεχνικός που θα μου στείλετε θα κάνει σωστά την δουλειά του;

Όταν συνεργάζεσαι με ένα τεχνικό από 1 έως και 37 χρόνια ξέρεις τι τεχνίτης είναι, έτσι δεν είναι;  


 

 

5. Γιατί να νιώσω ασφαλής όπως λέτε;

Αν με την Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος δεν είστε ασφαλής τότε με ποιον είστε; 

Αν και με εμάς δεν αισθάνεστε ασφαλής  ζητήστε μας να κάνετε χρήση της ειδικής υπηρεσίας VIP SECURITY της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος. Έτσι, από στιγμή που θα χτυπήσει το κουδούνι σας ο τεχνικός έως την ολοκλήρωση της εργασίας και την έξοδο του από το χώρο σας, ελέγχετε από την υπηρεσία μας μέσω της  REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee.

Αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι, η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει φυσική παρουσία ειδικού φρουρού ή και φρουρών SECURITY που να συνοδεύουν τους τεχνίτες όλο τον χρόνο παραμονής στο χώρο σας.

 

Οι  υπηρεσίες REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee προσφέρονται με ειδική χρέωση.