Γιατί Εμάς

1. Γιατί ψάχνετε ένα καλό τεχνικό για να κάνετε την δουλειά σας, γρήγορα, οικονομικά, και υπεύθυνα.

2. Γιατί όλοι μας θέλουμε να βάζουμε στο σπίτι μας αξιόπιστους τεχνικούς που πρώτα από όλα να είναι καλοί άνθρωποι, που θα σεβαστούν την οικογένεια μας, την περιουσία μας και μετά την αποχώρηση τους να είμαστε ασφαλείς. Αυτό είναι ανεκτίμητο.

3. Γιατί από την αξιολόγηση των τεχνικών που έχουμε κάνει σε πάνω από 500.000 τεχνίτες, σε όλη την Ελλάδα, έχουμε επιλέξει 3.000 και πλέον επαγγελματίες τεχνικούς  από όλες τις ειδικότητες σε όλους τους νομούς τις χώρας μας, για τις τεχνικές γνώσεις, τον χαρακτήρα, το ήθος και την ακεραιότητα τους.

4. Γιατί  αφού το ζητήσετε από το τηλεφωνικό κέντρο, η εργασία σας θα γίνει με την REAL / WORK CAMERA. The  Work Quality Guarantee έτσι ο συνεργάτης μας τεχνικός θα καταγράψει την εργασία σας από την διάγνωση μέχρι την ολοκλήρωση της και θα σας παραδώσει το αρχείο φεύγοντας από τον χώρο σας. 

5. Γιατί δεν μπορεί πλέον κανένας τεχνίτης να σας κοροϊδέψει. 

6. Γιατί τελικά θα κάνετε την δουλειά σας ποιο οικονομικά 100%. Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος ως συνεργατική επιχείρηση 3.000 και πλέον τεχνικών, έχει  την Δύναμη των πολλών όσο αφορά τις αγορές.  Προμηθεύεται τα υλικά, και τα ανταλλακτικά σε χαμηλότερες τιμές. Και βεβαία όσο αφορά τα έξοδα έχει  την Δύναμη του ενός.  

7. Γιατί με ένα τηλέφωνο, 3.000 «επίλεκτοι» επαγγελματίες τεχνικοί τρέχουν αμέσως κοντά μας, 24 ώρες, για όλες τις εργασίες του σπιτιού, της πολυκατοικίας και της επιχείρησής μας.

8. Γιατί μόνο η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος μπορεί και εγγυάται τους καλύτερους τεχνικούς, σε όλους τους Έλληνες πολίτες από το 1992.

9. Γιατί το βρεις και να βάλεις στο σπίτι σου ένα καλό επαγγελματία τεχνικό, πιστέψτε μας με την εμπειρία που έχουμε, δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Θα χρεωθώ παραπάνω λόγω της προμήθειας της εταιρείας;

Όχι βέβαια. Σας ενημερώνουμε ότι η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος είναι συνεργατική επιχείρηση όπου όλοι οι συνεργάτες συμβάλουμε με ένα μικρό ποσό ανάλογα με τα έξοδα του μήνα. Από την έναρξη της κρίσης το 2010 αναλογεί μέσο όρο στον καθένα μας 9 € τον μήνα.

Όχι απλά λοιπόν δεν χρεώνεστε παραπάνω αλλά είστε ασφαλείς από τους ¨τεχνίτες¨ που δρουν ανεξέλεγκτα, εκμεταλλεύονται την άγνοια σας και χρεώνουν ότι θέλουν.

2. Πως ξέρω οτι ο τεχνικός που θα μου στειλετε θα κάνει σωστά την δουλειά του;

Αν ο λόγος μας δεν σας είναι αρκετός και καλά κάνετε, ζητήστε μας ο συνεργάτης μας τεχνικός να καταγράψει την εργασία του με την REAL / WORK CAMERA. THE WORK QUALITY GUARANTEE. Έτσι θα είμαστε όλοι μας βέβαιοι ότι θα κάνει σωστά την δουλειά του 100%.

Σας  προτείνουμε να μην βάζετε στο σπίτι σας τεχνικούς που δεν σας εξασφαλίσουν με την REAL / WORK CAMERA.The Work Quality Guarantee.

3. Πόσο γρήγορα θα με εξυπηρετήσετε;

Σε επείγοντα περιστατικά θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε εντός 20-40 λεπτών, ανάλογα με την απόσταση που έχει να διανύσει ο τεχνικός.

4. Χρεώνετε επίσκεψη;

Από την ίδρυση της η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος το 1992 δεν χρεώνει επίσκεψη. Λογικό είναι όμως αν έρθει στο χώρο σας ο συνεργάτης μας τεχνικός για προσφορά, σε συνεννόηση μαζί του, να καλύψετε τα μεταφορικά του και θα αφαιρεθούν όταν του αναθέσετε την εργασία.

5. Γιατί να νιώσω ασφαλής όπως λέτε;

Αν τα παραπάνω δεν είναι αρκετά για την ασφάλεια σας, ζητήστε μας να κάνετε χρήση της ειδικής υπηρεσίας VIP SECURITY της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος.

Έτσι, από στιγμή που θα κτυπήσει το κουδούνι σας ο τεχνικός έως την ολοκλήρωση της εργασίας και την έξοδο του από το χώρο σας, ελέγχετε ζωντανά από την υπηρεσία μας μέσω της  REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee.

Αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι, η υπηρεσία μας έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει φυσική παρουσία ειδικού φρουρού η και φρουρών SECURITY που συνοδεύουν τους τεχνίτες όλο τον χρόνο παραμονής στο χώρο σας κλπ.

Οι  υπηρεσίες LINE SECURITY προσφέρονται με ειδική χρέωση.