Υπηρεσίες

                                            

Με την Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος  έχουμε στην υπηρεσία μας ένα τεχνικό διευθυντή 24 ώρες

για όλα τα τεχνικά προβλήματα του σπιτιού η της επιχείρησης μας και το σημαντικότερο είναι η μόνη υπηρεσία στην χώρα μας που μας εγγυάται 3.000 τεχνικούς για να είμαστε ασφαλής και μετά την αποχώρηση τους από τον χώρο μας.

 

  • Όλοι έχουμε εμπειρία με τεχνίτες το να βρεις και να βάλεις στο σπίτι σου ένα καλό τεχνίτη και να είσαι ασφαλής δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και στις εποχές που ζούμε ακόμα περισσότερο. 

 

  • Από την αξιολόγηση  που έχει κάνει σε πάνω από  500.000 τεχνίτες, σε όλη την Ελλάδα, από το 1992  ( και συνεχίζει καθημερινά ) έχει επιλέξει  συνεργάσιμους τεχνικούς από όλες τις ειδικότητες  από το ήθος τον ευγενικό τους χαρακτήρα  την τεχνική τους επάρκεια την εμπειρία και βέβαια το καθαρό τους ποινικό  μητρώο.  

         

  Μας μαθαίνει  ¨τεχνικά μυστικά¨ που δεν λέγονται δημόσια. 

 

  • Έχοντας την εμπειρία 37 ετών  στην χρήση όλων των τεχνικών προϊόντων και στην  επισκευή εκατομμυρίων ενημερώνει τους πελάτες της  ποια παρουσιάζουν τις λιγότερες βλάβες, ποια έχουν την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ώστε να κάνουν την καλύτερη αγορά κτλ κτλ.

 

  • Μας ψωνίζει ¨σχεδόν¨ σε τιμές χονδρικής Κουζίνες, Πλυντήρια, Κλιματιστικά, Ψυγεία, Ηλιακά & Ηλεκτρικά θερμοσίφωνα,  Αλουμίνια, Η/Υ, Κινητά Τηλέφωνα, χρώματα,  υλικά μονώσεων, εργαλεία κλπ.      ( Η υπηρεσία προσφέρετε με ειδική συμφωνία στους τακτικούς πελάτες   )

 

  • Στην διακοπή παροχής ρεύματος η νερού από καιρικά φαινόμενα κάνει το καλύτερο που μπορεί με ειδική συμφωνία μας παρέχει ρεύμα  με ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος και βυτιοφόρο πόσιμου νερού ώστε η επιχείρηση μας η το σπίτι μας να συνεχίσει την λειτουργία του. 

 

  • Μας κάνει διάφορα θελήματα πχ μας κατεβάζουν την γάτα από το δέντρο που φοβάται να κατέβει μας απεγκλωβίζει από τα χιόνια  κτλ  κτλ ( Τα θελήματα προσφέρονται με φιλοδώρημα στους πρόθυμους συνεργάτες μας τεχνικούς )  

 

Συχνές Ερωτήσεις

1. Θα χρεωθώ παραπάνω με την προμήθεια της εταιρείας;

Όχι βέβαια.  Η υπηρεσίες της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος προσφέρονται δωρεάν προς τους πελάτες  η αμοιβή της προέρχεται από τους συνεργάτες της τεχνικούς και είναι 1€ τιμολογημένο  για κάθε πελάτη που τους μεταβιβάζουμε. 

2. Πώς ξέρω ότι ο τεχνικός που θα μου στείλετε θα κάνει σωστά την δουλειά του;

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος  καθημερινά μαζί με τους πελάτες της  αξιολογεί όλους τους τεχνικούς της.  Για να είστε, όμως, ακόμα πιο σίγουρη, ζητήστε μας ο τεχνικός να καταγράψει την εργασία του με την REAL / WORK CAMERA. THE WORK QUALITY GUARANTEE. Έτσι θα είμαστε όλοι μας βέβαιοι ότι θα κάνει σωστά την δουλειά του 100%.

3. Πόσο γρήγορα θα με εξυπηρετήσετε;

Σε επείγοντα περιστατικά  εντός 20-40 λεπτών.

4. Χρεώνετε την επίσκεψη;

Από την ίδρυση της η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος το 1992 δεν χρεώνει επίσκεψη. Είναι λογικό, όμως, αν έρθει στο χώρο σας ο συνεργάτης μας τεχνικός για να εκτίμησή το έργο και να σας κάνει προσφορά μετά από συνεννόηση μαζί του, να καλύψετε τα μεταφορικά του και τον χρόνο απασχόλησης στην τιμή που θα συμφωνήσετε μαζί του.

( Σας προτείνουμε  να αποφεύγετε  τους τεχνίτες που σας υπόσχονται  ότι έρχονται δωρεάν στο χώρο σας και σας λένε μην ανησυχείτε θα τα βρούμε στην τιμή.  Η εμπειρία μας από 1992 σε εκατομμύρια εργασίες  οι  τεχνίτες  που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν σε τιμές κόστους κοστίζουν σε όλους μας πάρα πολύ ακριβά. Κάποιοι από αυτούς είναι άκρος επικίνδυνη ). 

5. Γιατί να νιώσω ασφαλής όπως λέτε;

Αν με την Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος δεν είστε ασφαλής τότε με ποιον είστε; 

Αν τα παραπάνω δεν είναι αρκετά  ζητήστε μας να κάνετε χρήση της ειδικής υπηρεσίας VIP SECURITY της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος.

Έτσι, από στιγμή που θα χτυπήσει το κουδούνι σας ο τεχνικός έως την ολοκλήρωση της εργασίας και την έξοδο του από το χώρο σας, ελέγχετε ζωντανά από την υπηρεσία μας μέσω της  REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee.

Αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι, η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει φυσική παρουσία ειδικού φρουρού ή και φρουρών SECURITY που να συνοδεύουν τους τεχνίτες όλο τον χρόνο παραμονής στο χώρο σας.

Οι  υπηρεσίες REAL / WORK CAMERA. The Work Quality Guarantee προσφέρονται με ειδική χρέωση.