Επιστολή προς πελάτες

Αγαπητοί πελάτες

για τέταρτη 4η  φορά μέσα στα τελευταία  10 χρόνια για λόγους  οικονομίας αλλά και για τεχνικούς λόγους αναγκαζόμαστε να διακόψουμε το τηλέφωνο μας  18 19 20. Στο εξής για την εξυπηρέτηση σας  μπορείτε να καλείτε στο  6939 18 19 20.

Αν στο παρελθόν είχατε καλέσει το 181920 και δεν έπιανε γραμμή, η κοβόταν, η σας έλεγε ανύπαρκτος αριθμός, κτλ, κτλ, ζητούμε την βοήθεια σας ώστε να διεκδικήσουμε αποζημίωση από τις εταιρίες τηλεφωνίας.

Αν και εσείς έχετε βλάβες στα τηλέφωνα σας και καλείτε τις εταιρίες τηλεφωνίας και μιλάτε με ΜΗΧΆΝΗΜΑ και περιμένετε 15 – 30 λεπτά για να μιλήσετε με εκπρόσωπο ΚΑΙ ΧΡΕΏΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΌΣΗ ΏΡΑ ΜΙΛΆΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ¨  ΚΤΛ ΚΤΛ. έχετε το δικαίωμα να διεκδικήσετε  αποζημίωση.

Σας καλούμε να γίνετε ιδρυτικά μελή του Συλλόγου Διεκδικήσεις Αποζημιώσεων & Κοινωνικών Δράσεων με τον διακριτικό τίτλο   ¨ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΊ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ¨ 

Συμπληρώνοντας  τα παρακάτω πεδία.  

Ως ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Διεκδικήσεις Αποζημιώσεων & Κοινωνικών Δράσεων ¨ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΊ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ¨  

1. Θα ενημερωθείτε σύντομα για τη πρώτη συνάντηση μας  με σκοπό την σύνταξη του καταστατικού και την εκλογή του διοικητικού  συμβουλίου.  

2. Στείλτε μας το ιστορικό σας  (τi συνέβη) με τις εταιρίες τηλεφωνίας  στο  koinonikoieyergetes@gmail. com

3. Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος σας καλωσορίζει στο σύλλογο Κοινωνικοί Ευεργέτες  με ένα δώρο  10 € έκπτωση στην επόμενη εργασία.

   

Ιστορικό ίδρυσης του συλλόγου Κοινωνικοί Ευεργέτες.

Αγαπητοί πελάτες, συνεργάτες, συμπολίτες μου, όλοι μας γνωρίζουμε θέματα που για διάφορους λόγους δεν μιλάμε δημόσια για αυτά.

Θα αναφερθώ μόνο σε γεγονότα που συνέβησαν στην επιχείρηση μου και σε εμένα προσωπικά και όχι σε αυτά που γνωρίζω, εκτιμώντας ότι απαραίτητο για την ενημέρωση σας.

Η ιστορία μας ξεκινά το 1992 από την ίδρυση της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος.

Tο 1992  λοιπόν λόγω του κοινωνικού έργου που προσφέρουμε ως επιχείρηση  o ΟΤΕ  ( Η Νέα Δημοκρατία ) μας παραχώρησε το  γνωστό σε όλους τηλεφωνικό αριθμό  192 μετά από παρέμβαση του βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ  Στέλιου Ματζαπετάκη και εντολή του Υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών κο Νίκου Γκελεστάθη στον αναπληρωτή γενικό διευθυντή του ΟΤΕ κο Μιχάλη Σακά.

Tο 2003  ο τότε  Υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών κος Χρήστος Βερελής   ( Το ΠΑΣΟΚ δηλαδή )  και ο τότε Πρόεδρος  της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) κος Μανόλης Γιακουμάκης κατάργησαν το 192, αριθμό στον οποίο είχαμε επενδύσει πολλά εκατομμύρια στην διαφήμιση από το 1992.

Μας  επέβαλαν το 18- 192 χωρίς αποζημίωση, όπως όφειλε να κάνει ένα δίκαιο κράτος, δημιουργώντας σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό με συνέπεια να υποστούμε τεράστια οικονομική ζημιά.

Στο όνομα λοιπόν του ¨δημοσίου συμφέροντος¨ , η ΕΕΤΤ  ( Το ΠΑΣΟΚ Δηλαδή ) στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος μας άλλαξε το τηλέφωνο μας 192 και το μετέτρεψε σε 18 192, με αποτέλεσμα από 1.600 τηλεφωνήματα πελατών την ημέρα πανελλαδικά την επόμενη ακριβώς μέρα της αλλαγής του αριθμού,  οι εργασίες  άρχισαν να μειώνονται κατακόρυφα. Το ύψος της διαφημιστικής μας καμπάνιας εκείνη την χρονική περίοδο 2003-2004  ( με σκοπό να ενημερωθεί ο κόσμος για το νέο τηλέφωνο 18 192 )  έφτασε στα  3.000.000 € και αντί να αυξάνονται οι εργασίες μειώνονταν λόγω τεχνικών βλαβών του ΟΤΕ. 

Υποστηρίζω ότι οι άνθρωποι που εκπροσωπούσαν τότε το Ελληνικό κράτος  ( το ΠΑΣΟΚ δηλαδή ) στο υπουργείο μεταφορών και επικοινωνιών και στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΤΤ δεν λειτούργησαν με βάση το δημόσιο συμφέρον, το μόνο που τους ενδιέφερε να φαίνονται περισσότερα έσοδα στο ταμείο της ΕΕΤΤ.  ( Το γενικό ταμείο του κράτους δεν ήταν η αρμοδιότητα τους ).

Η ζημιά που προκάλεσαν στην τσέπη  των Ελλήνων Πολιτών φαίνεται στο υπουργείο οικονομικών.

Αρκεί να δούμε τι έσοδα είχε το Ελληνικό δημόσιο  από τους όλους τεχνικούς κλάδους  (  73 ειδικότητες όσες ειδικότητες έχει η ΤΚΕ  )  το 2001,2002 2003 και τι έσοδα είχε  το 2004, 5, 6 … με την αλλαγή του του τηλεφώνου μας  192.

Ας δημοσιεύσουν το βιβλίο βλαβών του ΟΤΕ κάθε χρονιάς από το 2003 μέχρι σήμερα. ( αν δεν τα έχουν καταστρέψει). 

Για να γίνω κατανοητός αυτά που  συνέβησαν  στην Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος είναι ακριβώς  τα ίδια με αυτά που συνέβησαν στην χώρα μας την Ελλάδα (μάλλον το όνομα το έχει)  μόνο που εμάς δεν μας κυνηγούσαν δανειστές  ( γιατί ποτέ δεν δανειστήκαμε )  ΑΛΛΆ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ με διάφορους τρόπους.

Για την ιστορία το 2004 βγήκαν στην αγορά τα τηλέφωνα πληροφοριών 11888 του ΟΤΕ  ( και άλλα ιδιωτικά προβάλλοντας συνεχώς τα τεχνικά επαγγέλματα ) επιβαρύνοντας με χρονοχρέωση τους πελάτες και με πάγια μηνιαία χρέωσή τους τεχνικούς. Χωρείς κανένα ελέγχο για τους ¨τεχνίτες¨ που στέλνουν στα σπίτια των ανυποψίαστων πελατών.

Από τις συνεχείς βλάβες του ΟΤΕ  στο 18 192   –  18 19 20 αλλά και από τις υπερβολικές χρεώσεις αλλάζαμε εταιρίες τηλεφωνίας  συνεχώς με αποκορύφωμα το 2020 να επιστρέψουμε πάλι στον η πρόσφατη στο ΟΤΕ  ( γιατί ότι βλάβη είχαμε από τις άλλες εταιρίες τα ρίχνανε στον ΟΤΕ ) και ξεκίνησε ποιο μεγάλο πρόβλημα στην λειτουργία των σταθερών τηλεφώνων μας στην WIND.

Ελπίζουμε η  δικαιοσύνη να βγάλει συμπέρασμα.

Για την ιστορία πρόσφατα η WIND έβγαλε στην αγορά ένα καινούργιο πρόγραμμα όπου σε συνδέει με τεχνικούς.

Η ερεύνα μας για το τι συμβαίνει με τις εταιρίες τηλεφωνίας μας  μας οδήγησε στο ότι μόνο με την συλλογική δράση θα βγάλουμε άκρη εκατομμύρια πελάτες που τους πληρώνουμε ακόμα και τις βλάβες τους.

Αν τόσα χρόνια η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος δεν μπόρεσε να βρει άκρη με τις εταιρίες τηλεφωνίας πως να βρει άκρη  ένας  απλός πολίτης;

Αυτός είναι ο λόγος ίδρυσης του συλλόγου ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ και καλούμε όλους τους Ελληνες πολίτες να γίνουν μέλη χωρείς καμιά οικονομική επιβάρυνση, όλα τα έξοδα τα καλυφθούν από τις αποζημιώσεις των εταιριών τηλεφωνίας.

Και βέβαια οι Κοινωνικοί Ευεργέτες θα προχωρήσουν και άλλες δράσεις ωφέλιμες για την κοινωνία μας.

 

Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ και σε ένα άλλο θέμα που αφορά όλους τους Ελληνες πολίτες 

Σας καλώ στο όνομα  του δημοσίου συμφέροντος να συμφωνήσετε να αγοραστεί η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος  από το Ελληνικό Δημόσιο.

Έτσι όχι μόνο για να αποκαταστήθει η ζημιά που προκάλεσε το ¨Ελληνικό Δημόσιο¨ στα έσοδα των Ελλήνων πολιτών και στις  3.000 οικογένειες της ΤΚΕ  αλλά και γιατί:

 Η  Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος μπορεί να φέρει  ( σε συνάλλαγμα ) τεράστια κεφάλαια  στην Ελληνική Οικονομία.  (δείτε και ψηφίστε)

Όλα οι συνεργάτες μου ισχυρίζονται ότι χάνουμε το χρόνο μας με το κομματικό Ελληνικό Δημόσιο και ότι είναι καλύτερα να πουλήσουμε την ΤΚΕ και τις νέες καινοτομίες της σε επιχειρηματικούς ομίλους του εξωτερικού  ( όπως είθισται ) για να πετύχουμε μεγαλύτερη τιμή.

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος είναι το έργο της ζωής μου και θέλω να ανήκει σε όλους Ελληνες.

Σας επισημαίνω ότι η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος από το 1992 δεν έχει λάβει μέρος σε κανένα διαγωνισμό του Ελληνικού Δημοσίου και θα ήθελα να σας υπογραμμίσω ότι δεν συνδέομαι με οιοδήποτε τρόπο με κανένα κόμμα, το βιβλίο μου με τίτλο « Μην πιάνεσαι από κόμματα και από τελείες » τα παιγνίδια μου «DAN φίλος ψυχής» & «Γίνε Ο πρωθυπουργός» αλλά και η ζωή μου, όλα δηλώνουν τις πεποιθήσεις μου.

Συμπάθειες και αντιπάθειες έχουμε όλοι μας. Προσωπικά αντιπαθώ ότι δεν περιέχει κατανόηση, αγάπη και λογική και συμπαθώ ότι ωραίο, αληθινό και δίκαιο.

Ως αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας υποστηρίζω την επιχειρηματικότητα 100%, πιστεύω στον έντιμο  ανταγωνισμό και θα αγωνιστώ για την διεθνή εξάπλωση της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος γιατί είναι ωφέλιμη για τις πολιτισμένες κοινωνίες.

 

Ο ιδρυτής ΤΚΕ

Γεώργιος Κουρλετάκης

ΥΓ Η ιστορία της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος γίνετε τηλεοπτικό σίριαλ, πρωταγωνιστής, ο Καραγκιόζης,  κομπάρσοι όλοι μας.

Επιλέξαμε τον Καραγκιόζη γιατί είναι ένα διαχρονικό σύμβολο του κατατρεγμένου Ελληνισμού που όμως πάντα επιβιώνει και συνεχίζει να μεγαλουργεί με αυτά που διαθέτη, τον Καραγκιόζη κερδίζοντας το Όσκαρ τις καρδιάς όλων μας.