¨Τα μαστόρια της απάτης¨

Απολαύστε το βίντεο με τον κύριο Ευαγγελάτο  ¨Τα Μαστόρια της Απάτης¨  στο τέλος της σελίδας  θα εκπλαγείτε !  

 


 

Η ΕΕΤΤ το 2003  μας κατάργησε το 192. Το έτος 2022 λόγο τον υψηλών χρεώσεων της ΕΕΤΤ και των εταιριών κινητής τηλεφωνίας αναγκαστήκαμε να σταματήσαμε  και το  18-192.  Αντίο  18 19 20.

 

Τα τηλέφωνα μας  πλέον τα    6939 18 19 20    &    210 36 46 711

 


 

 Σας ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση όλοι περνάμε δύσκολα, καταλαβαίνετε και θα πρέπει να περιορίσουμε τα έξοδα για την επιβίωση μας. 

 


 

Με τα 6.000.000 θερμά ευχαριστήρια και τις ευχές που έχουμε ακούσει από εσάς  … νοιώθουμε πλούσιοι και θέλουμε να μοιραστούμε με όλους σας τον πλούτο μας

 


 

Η δυσκολίες τη ζωής που περνάμε όλοι μας  αν δεν μας σκοτώσουν μας κάνουν ποιο δυνατούς έτσι δεν είναι;

 


 

Και βέβαια αν πεις τον πόνο σου ακούς από τον άλλο κάποιο ποιο μεγάλο  ( ντρέπεσαι που μίλησες ) και ευχαριστείς τον Θεό.

 


Ο πόνος ο δικός μας αφορά όλους τους Ελληνες πολίτες γιατί μέσα από αυτόν έχουν προέλθει κάποιες ¨τρέλες¨ ιδέες   άμεσα εφαρμόσιμες στην καθημερινότητα μας  που όσοι τις εκμεταλλευτούν έχουν να κερδίσουν πολλά.

 


 

Επίσης  μέσα από τον πόνο εκατομμύριον Ανθρώπων ανά τους αιώνες κάποιοι φωτισμένοι  Ελληνες επιστήμονες  είναι έτοιμοι κατά 99% να παρουσιάσουν σε συνεργασία με τον ιδρυτή της  Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος κο Γεώργιο Κουρλετάκη  κάποιες καινοτομίες που στην κυριολεξία αλλάζουν την ζωή μας προς το καλύτερο.

 


 

Ας ξεκινήσουμε από τους πόνους τις γέννησις

 


 

Η εφορία πριν καλά καλά ξεκινήσουμε τον 3 μήνα της λειτουργίας μας το 1992  μας έβαλε πρόστιμο 100.000.000 Δρχ  και τρέχαμε στα φορολογικά δικαστήρια 10 χρόνια… όπου τελικά αθωωθήκαμε.

 


 

 Η εφορία λοιπόν και η  ( ΕΕΤΤ )  Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων το  κομματικό  δημόσιο δηλαδή προσπάθησε να καταστρέψει  την Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος. ( Υποθέτουμε χωρίς να γνωρίζουν την προσφορά μας στην Ελληνική κοινωνία και στην οικονομία της χώρας μας).

 


 

Αναρωτιόμαστε τώρα που θα  μάθουν τις λεπτομέρειες  τι  ενέργειες θα κάνει η κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο οικονομικών.

 


 

  Αν συνεχίζουμε να λειτουργούμε το οφείλουμε σε εσάς τους πελάτες μας και  στους συνεργάτες μας τεχνικούς  ¨που φορούν παντελόνια¨ όπως λέει ο ιδρυτής της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος  Κος  Γεώργιος Κουρλετάκης )

 


 

 

Σας ευχαριστούμε!

 

 


 

 

Καθημερινά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να ανταποδώσουμε.

 

 


 

 

Η καινοτομία μας το 1992    “Όλοι οι  τεχνικοί σε ένα τηλέφωνο 24 ώρες, σε όλη τη χώρα ”     διευκόλυνε την ζωή εκατομμυρίων Ανθρώπων.

 

 


 

Για αυτό το λόγο η αγαπημένη μας ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ έχει τιμηθεί με δυο παγκόσμια βραβεία.

 


 

Και βέβαια το ποιο πολύτιμο  βραβείο μας το δίνετε εσείς οι πελάτες μας ξέρουμε ότι νοιάζεστε και εσείς εμάς.

 


 

Οι ερωτήσεις σας σχετικά με το τηλέφωνο μας συγκινεί ιδιαίτερα.

 


 

Έχουμε βέβαια και τους  ποιο ¨απαιτητικούς¨ πελάτες. 

Τι γίνετε με το τηλέφωνο σας βρέ παιδιά;  Πρώτα το 192 μετά το 181920  Πλημμύρισα προσπαθώντας να βρω το νέο τηλέφωνο και… δεν μου λέτε ποιος θα μου αποζημίωση το παρκέ; Αμάν τρέχουν τα νερά σε όλο το σπίτι ελάτε γρήγορα..    

 


 

Για την αποζημίωση του παρκέ προτείναμε να  απευθυνθεί στην ΕΕΤΤ.

Στην  Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.  Είναι ιδιοκτησία της όλα τα πενταψήφια τηλέφωνα και χρεώνουν ότι θέλουν,  εκεί θα πρέπει να  απευθυνόμαστε επίσης για να λύνουμε όλα τα προβλήματα που έχουμε με τις εταιρίες τηλεφωνίας, αυτή  βάζει τους κανόνες του παιχνιδιού.   

 


 

   Για να καταλάβετε η ΕΕΤΤ είναι υπεύθυνη για όλες τις εταιρίες τηλεφωνίας  όπως η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος που είναι υπεύθυνη για όλους τους τεχνικούς της.

 


 

Αυτή είναι μια από τις ¨τρέλες¨ ιδέες μας για να λύσετε όλα τα προβλήματα που έχετε με τις εταιρίες τηλεφωνίας.

 

 Απλό είναι ότι κάνετε με εμάς για να βρείτε άκρη  τους τεχνίτες μας το ίδιο μπορείτε κάνετε και με την ΕΕΤΤ τηλεφωνήστε τους είναι υποχρέωση τους να δώσουν λύση στο πρόβλημα σας  θα σας ζητήσουν βέβαια να στείλετε με email  την καταγγελία σας και να περάσει από την ολομέλεια  κτλ κτλ

 


 

Αλλά η υπόθεση θα πάρει νομικά τον δρόμο της  και μπορεί με ένα έξυπνο δικηγόρο  να διεκδικήσετε αποζημίωση  και από την ΕΕΤΤ και την εταιρεία τηλεφωνίας.   

 ( Μπορούμε να σας βοηθήσουμε ξέρουμε κάποια παραθυράκια  )    


 

Η  διαφορά της  ΕΕΤΤ  με την Τ Κ Ε  είναι ότι: η ΕΕΤΤ  είναι  Ανεξάρτητη Αρχή !  (  το κυβερνών κόμμα διορίζει τον πρόεδρο και η αντιπολίτευση τον αντιπρόεδρο ) και για να βρεις άκρη θα πρέπει να κάνεις ότι κάνεις με κάθε δημόσια υπηρεσία.

 


 

και η  Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος είναι ιδιωτική υπηρεσία  όπου παίρνεις απλά ένα τηλέφωνο και λύνεις  αμέσως το πρόβλημα σου.

 


 

Και εδώ ξεκινά το θρίλερ, ανάμεσα στο κομματικό ελληνικό δημόσιο και μια ιδιωτική επιχείρηση την Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος.

 


 

Καταλαβαίνετε ότι οι κανόνες του παιχνιδιού είναι  100% υπέρ του κομματικού κράτους γιατί αυτοί  φτιάχνουν τους κανόνες.  

 


 

Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μάθετε την αλήθεια και αν έρθει η ηθική δικαίωση στην συνείδηση σας καλός να έρθει, αν μας καταδικάσετε έχουμε άλλη αντίληψη περί δικαίου.   

 


 

 Αγαπητοί πελάτες  αυτή η απλή ερώτηση που μας κάνετε

   Τι γίνετε με το τηλέφωνο σας βρε παιδιά; Πυροδοτεί στην μνήμη μας όλο το έργο που έχει παιχτεί εις βάρος της Τ Κ Ε,   και όλων μας ως πελάτες και τελικά  στην οικονομία της χώρας μας όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

 


 

Όλοι μας  θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας γρήγορα, υπεύθυνα και  οικονομικά, σωστά;

 


 

Τι  ποιο εύκολο  όταν έχεις πρόβλημα να βρίσκεις σε ένα τηλέφωνο όλους τους τεχνικούς  ¨Για όλες τις βλάβες του σπιτιού 24 ώρες¨   και να μην  να ψάχνεις από εδώ και εκεί.   Τέλειο;

 


 

Και με το μηχανισμό αξιολογήσεις και ελέγχου της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος  για να είσαι ασφαλείς από  ¨Τα μαστόρια της απάτης¨ όλων των εθνικοτήτων που βρίσκονται κατά κόρον στο διαδίκτυο και οπού αλλού.  Απλά πράγματα.

 


 

Τα απλά πράγματα δεν είναι απλά  όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους.  Έτσι δεν είναι;

 


 

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΑΕ   ξεκίνησε την εξυπηρέτηση του κοινού στις 3/1/ 1992 με το τηλέφωνο   210 36 46 711  με  πρώτη  διαφήμιση της στο δελτίο ειδήσεων του Αντένα στης 8.30 μμ

 


 

Το Μάρτιο του 1992 μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Ηρακλείου κου Στέλιου Ματζαπετάκη η Κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη αναγνωρίζοντας το κοινωνικό μας έργο ο υπουργός μεταφορών και τηλεπικοινωνιών  κος Γκελεστάθης έδωσε εντολή στον ΟΤΕ  να χορηγήσει στην Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος ένα τριψήφιο τηλέφωνο για να το θυμόμαστε όλοι όταν σπάσουν οι σωλήνες στο σπίτι μας και τρέχουν τα νερά  κτλ  κτλ. 

 

( Όταν  συμβεί τότε θα  θυμηθείτε το πόσο χρήσιμη είναι η Τ Κ Ε   ¨Όλοι οι τεχνικοί σε ένα τηλέφωνο¨  Λάθη, πάθη και έρωτες πληρώνονται της μετρητοίς  )

 


 

Ο ΟΤΕ λοιπόν μας έδωσε το τριψήφιο τηλέφωνο 192 και επενδύσαμε διαφημιστικά αρκετά εκατομμύρια.

 


 

Το 2003 η  ολομέλεια της ΕΕΤΤ με κομματικό Πρόεδρο τον  Καθηγητή Εμμανουήλ Γιακουμάκη   ( ξέχασε το κοινωνικό μας έργο και με σκοπό τα έσοδα της ΕΕΤΤ )   άλλαξε το τηλέφωνο μας  192  ¨με το έτσι θέλω ¨ σε 18192  υπέρ χρεώνοντας  μας 40.000 € τον χρόνο.

 


 

Μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες μας 10 ετών… το μείωσαν στις 10.000 € 

 


 

Η αλλαγή του τηλεφώνου μας  ( 192 )  σε 18-192 προκάλεσε τεράστια προβλήματα στην επικοινωνία μας με εσάς τους πελάτες μας και αν προσθέσουμε και τα καθημερινά τεχνικά προβλήματα του ΟΤΕ και των άλλων εταιρειών τηλεφωνίας ( ο ένας να ρίχνει την ευθύνη στον άλλο ) αρχίζει να διογκώνετε το πρόβλημα.

 


 

Αν προσθέσουμε και την έναρξη λειτουργίας του 11888 του ΟΤΕ   την χρονική περίοδο που είχαμε καθημερινά προβλήματα στο τηλέφωνο μας από το δίκτυο του  ΟΤΕ που εκεί πληρώναμε άλλα 40.000 των χρόνο μόνο για το 18192

 


 

  Αλλά και την λειτουργία  άλλων εταιριών πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου με πενταψήφια τηλέφωνα καταλαβαίνετε ότι  ο καθένας μπορεί να υποθέσει το οτιδήποτε, σωστά;

 


 

Τα έσοδα μας άρχισαν να πέφτουν κατακόρυφα

 


 

Ακούστε τώρα πόσο καλά είναι στημένο το παιχνίδι  αν δεν πληρώσεις  στην ΕΕΤΤ σου κόβει το  τηλέφωνο για 6 μήνες ανεξάρτητα αν το πληρώσεις με μια μέρα καθυστέρηση για να έχεις την ανάγκη τους να τους παρακαλάς να σου κάνουν διακανονισμό και να υποχρεώνεσαι σε πολιτικούς να βοηθήσουν.  

 


 

Ε; Λοιπόν από το 2012  ( μέσα στην οικονομική κρίση ) μέχρι χθες ο ΟΤΕ αρχικά και στην συνέχεια η ΕΕΤΤ μας έκοψαν το τηλέφωνο τέσσερις φορές.

(  Σύνολο 24 μήνες )

 


 

Δεν τους ένοιαζε  αν έχαναν την δουλειά τους χιλιάδες εργαζόμενοι σε όλοι την Ελλάδα θα νοιαζόταν για σας κυρία Μαρία που δεν βρίσκατε το τηλέφωνο μας;

 


 

Από την πρώτη διακοπή του 181920 άρχισε να αποκαλύπτετε και το έργο  των ανθρώπων που λέγαμε.

 


 

Στελέχη των οικονομικών της Τ Κ Ε δεν πλήρωσαν το τηλέφωνο γιατί όπως είπαν δεν κατάφεραν να εισπράξουν από τους συνεργάτες τα οφειλόμενα κτλ κτλ

 


 

 και μετά από λίγο μαζί με τους ¨συνεργάτες τεχνικούς που δεν κατάφεραν να μαζέψουν τα οφειλόμενα” έκαναν άλλες εταιρίες  και για να δέσουν το πράγμα καλύτερα πρότειναν στα αδέλφια  του ιδρυτή της Τ Κ Ε να συμμετέχουν. ( Υψηλά στελέχη της Τ Κ Ε )

 


 

Γνωστές ιστορίες θα μας πείτε,  αυτά γίνονται στις επιχειρήσεις. Έτσι  διαλύονται οικογένειες αρρωσταίνουν και πεθαίνουν  Άνθρωποι.     

 


 

Από τότε βλέπουμε  αυτούς τους ανθρώπους στο διαδίκτυο να προσπαθούν να αντιγράφουν την Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος το μόνο που δεν έχουν αντιγράψει είναι το πρόσωπο του ιδρυτή της Τ Κ Ε.   ¨ Τα συγχαρητήρια μας στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας ¨

 


 

Το  άλλο επιχειρηματικά εξωφρενικό είναι ότι το τηλέφωνο  18 19 20  δεν είναι ιδιοκτησία  σου αλλά το ενοικιάζεις από την ΕΕΤΤ.

 


 

Δηλαδή πληρώνεις και διαφημίζεις ένα πενταψήφιο τηλέφωνο που δεν είναι δικό σου αλλά ιδιοκτησία της ΕΕΤΤ του κομματικού Δημοσίου.

 


 

Ποια  επιχείρηση και για ποιο λόγο θέλει να έχει ένα πενταψήφιο αριθμό και να επενδύει διαφημιστικά σε ένα τηλέφωνο που δεν είναι δικό της αλλά του Ελληνικού δημοσίου.  Για να εξαρτάτε από τους κομματικούς μηχανισμούς;

 


 

Αυτή είναι η φιλελεύθερη οικονομία κύριε Πρωθυπουργέ γιε του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που πάλεψε για αυτήν όλοι του την ζωή και σε εποχές Τσοβόλα δώστα όλα;

 


 

Αμ το άλλο;  Όταν κάνεις μια νέα σύνδεση σε κινητό όλες οι εταιρίες τηλεφωνίας σε ρωτούν:   Θέλετε φραγή στα πενταψήφια;

 


 

Τι λέτε η ΕΕΤΤ δεν θα έπρεπε να ενημερώσει  ( με διαφημιστική καμπάνια ) το καταναλωτικό κοινό, ποια πενταψήφια τηλέφωνα χρεώνονται;

 


 

Όπως καταλαβαίνετε ήμασταν  σε ομηρία 19 χρόνια γιατίτο τηλέφωνο είναι το σημαντικότερο εργαλείο για τους πελάτες  μας.

 


 

 Είχαμε πληρώσει εκατομμύρια στην διαφήμιση του 192 και ένα πρωί έρχεται η ΕΕΤΤ και μας λέει τέρμα  το 192  ( χωρείς αποζημιώσει ) τώρα θα έχετε το 18-192 και αν δεν πληρώσεις σήμερα 40.000 € … τελεία και παύλα.

 


 

Το 2003 – 2004  πληρώσαμε στην διαφήμιση 3.000.000 €   για να  ενημερώσουμε εσάς τους πελάτες μας   για την αλλαγή του 192 σε  18192 ( τηλέφωνο ιδιοκτησίας της  ΕΕΤΤ  )

 


 

Και πάλι θα μας πείτε  λάθη, πάθη και έρωτες πληρώνονται τις μετρητοίς !

 


 

Εντάξει κάναμε λάθος το πληρώσαμε ! Άλλα για πόσα χρόνια θα πληρώνουμε το κομματικό Ελληνικό δημόσιο;  Και να επιβαρύνουμε και εσάς;

 


 

Και πείτε μας αν αύριο ένας  κομματικός πρόεδρος της ΕΕΤΤ   για διάφορους λόγους  μας πει πλήρωσε 100.000 η και 1.000.000€  αν θέλεις να συνεχίσεις να έχεις το τηλέφωνο τι κάνεις;

 


 

Θα πας στα δικαστήρια;  Σε πόσο χρόνο θα έχει καταστραφεί η επιχείρηση σου;

 


 

Δεν αντιλαμβάνονται στην ΕΕΤΤ τέτοιο κόστος  στα πενταψήφια τηλέφωνα αυτές τις εποχές είναι παραλογισμός. Ο κόσμος δεν μπορεί να σιτιστεί καλά καλά.

 


 

Έχουμε βέβαια και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας με τις υπερβολικές χρεώσεις  καλώντας πενταψήφιο αριθμό, από κινητό ( ελάχιστοι χρησιμοποιούν πλέον σταθερό τηλέφωνο  )

 


 

 Όπως καταλαβαίνετε  είναι ασύμφορο  για όλους μας  να διατηρούμε το πενταψήφιο τηλέφωνο  18 19 20

 


 

 Αποφασίσαμε μέσο αυτής της σελίδας να δώσουμε για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μας στην ολομέλεια της ΕΕΤΤ του καθηγητή κυρίου Μανώλη Γιακουμάκη  και βέβαια  σε όλες τις μετέπειτα ολομέλειες που όχι απλά δεν μας αποζημίωσαν αλλά δεν διόρθωσαν το λάθος τους που επιβαρύνει την ελληνική οικονομία εδώ και 20 χρόνια !

 


 

 Δείτε πως η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος συμβάλει στην οικονομία της χώρας μας.

 


 

Με  διαφήμιση στο διαδίκτυο της Τ Κ Ε  500€ την ημέρα καλύπτονται με εργασία 3.000 τεχνικοί.

Με την  διαφήμιση που κάνουν 3.000 τεχνικοί ξεχωριστά στο διαδίκτυο από 50€ φεύγουν από την χώρα μας  150.000€ καθημερινά

Δηλαδή μόνο από 3.000 τεχνικούς κάνουν φτερά από την Ελλάδα  54.750.000€ τον χρόνο

 

Δείτε τώρα πόσες χιλιάδες  τεχνικοί και τεχνικές εταιρίες  διαφημίζονται στο διαδίκτυο κάντε ένα πολλαπλασιασμό για να καταλάβετε.

 

 Πχ Να βάλουμε  100,000  τεχνικούς επί 50€ επί 365 ημέρες έχουμε σύνολο 1.825.000.000€

 


 

Λοιπόν πόσο σημαντική είναι η Τ Κ Ε     Όλοι οι τεχνικοί σε ένα τηλέφωνο ¨   σε όλοι την χώρα 24 ώρες

 


 

Αυτό φωνάζουμε από το 1992

 


 

Και μια σημαντική ερώτηση κρίσεως

Αν όλοι χρησιμοποιούμε την Τ Κ Ε  θα υπάρχουν Μαστόρια της Απάτης που λυμαίνονται τους πάντες και ιδιαίτερα τους Ηλικιωμένους;   

 


 

Αν τα μέλη της ολομέλειας της  ΕΕΤΤ δεν  αντιλαμβάνονται ούτε αυτό να πουν τουλάχιστον μια δημόσια συγνώμη στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ και βέβαια σε όλους τους Ελληνες Πολίτες για την ζημιές που έχουν προκαλέσει στην Ελληνική κοινωνία ( Με τα Μαστόρια της Απάτης ) όλων τον εθνικοτήτων  και στην οικονομία της χώρας μας.

 


 

Τα συγχαρητήρια μας επίσης και στους Ανθρώπους της  Ελληνικής Δικαιοσύνης που με τις συνεχείς αναβολές  και την παράληψη ( ξέχασαν τις προθεσμίες ) του δικηγορικού γραφείου που είχαμε εμπιστευτεί  ( του καθηγητή της νομικής που έφτιαξε την ΕΕΤΤ )  και δεν εκδικάστηκε η υπόθεση μας  για την αλλαγή του 192.


 

Το λάθος είναι δικό μας που υποκύψαμε  στο  εκβιασμό της ΕΕΤΤ. 

 


 

Σας ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία θα επανορθώσουμε.

 


 

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το τηλέφωνο 18 192  που είναι ιδιοκτησία της ΕΕΤΤ που έχουμε επενδύσει διαφημιστικά πάνω από 3.000.000€ είναι πλέον ελεύθερο και μπορεί οποιοδήποτε επιχείρηση να το ζητήσει από την ΕΕΤΤ.

 


 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια, ποια επιχείρησή, με ποια δραστηριότητα και ποιον συμφερόντων θα διεκδίκηση το 18192 για να σας ενημερώσουμε και να διεκδικήσουμε τα συμφέροντα μας ακόμα και στα διεθνή δικαστήρια.

 


 

Η ολομέλεια της ΕΕΤΤ καλείται να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να  αδικεί την Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος προκαλώντας ζημιά στα δημόσια έσοδα και να διατηρεί τα μαστόρια της απάτης όλων των εθνικοτήτων που λυμαίνονται την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους.

 


 

Όσο αφορά για το πως μας αδειάζουν το πορτοφόλι μας  ¨Τα μαστόρια της απάτης ¨ δείτε  το παρακάτω στο βίντεο με τον κύριο Νίκο Ευαγγελάτο.

 


 

Βέβαια όπως γνωρίζουμε όλοι μας αν εντοπίζεις ένα πρόβλημα και δεν προτείνεις και την λύση του αποτελείς μέρος του προβλήματος !

 


 

Η λύση που προτείνει η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος

 έχει την αφετηρία της από  εκπομπή  ¨Αποδείξεις του Νίκου Ευγγελάτου¨  και είναι κρίμα για όλους μας που δεν προβάλετε καθημερινά.

 


 

Η  εφαρμογή της Work Camera

σε όλα τα επαγγέλματα ξεκινώντας  πρώτα από όλες τις υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου είναι η λύση στα περισσότερα προβλήματα της  Ελληνικής Κοινωνίας

( Ουδέν κρυπτών υπό τον Ήλιο)

 


 

Δεν περιμένουμε ( που πολύ θα το θέλαμε ) η κυβέρνηση να εισηγηθεί κάτι τέτοιο στην βουλή γιατί όλοι γνωρίζουμε τι θα συμβεί.

 


 Η δεύτερη ¨τρελή¨ αποτελεσματική ιδέα μας

Προτείνουμε στον κάθε Άνθρωπο που νοιάζεται για το πορτοφόλι του  αφού ζητήσετε την άδειά να καταγράφετε με την κάμερα του  κινητό του οποιαδήποτε εργασία σας κάνουν οι τεχνίτες από το αυτοκίνητο μέχρι το καζανάκι σας.

 


 

Ο σοβαρός επαγγελματίας θα  δεχθεί την κάμερα με χαρά !

 


 

  Ο ύποπτος θα σας πει: Όχι βέβαια !

Και θα αρχίσει να σας λέει ότι υπάρχουν τα προσωπικά δεδομένα και μυστικά της δουλειάς μου αυτά είναι φασιστικές λογικές κτλ κτλ.

 


 

Και βέβαια πρέπει να τσεκάρουμε τους πάντες αν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία  στην εργασία και στην τιμή καλέστε μας να δούμε μαζί  το ¨ποιον¨ του τεχνίτη στο βίντεο ώστε να ξέρετε αν θα τον ξαναβάλετε στο σπίτι σας.

 


 

Προτείνουμε επίσης να καταγράφουμε την όποια συναλλαγή έχουμε με Ανθρώπους του δημοσίου αφού πρώτα τους ζητήσουμε την συγκατάθεση τους ο έντιμος θα το δεχθεί με χαμόγελο ο άλλος …

 


 

Όσο αφορά για τις καινοτομίες των Ελλήνων επιστημόνων το μόνο που μπορούμε να σας πούμε προς το παρόν είναι η ΓΈΝΝΗΣΗ του

¨Διεθνούς Ερευνητικού Οργανισμού Εκδόσεις Πιστοποιητικού Υγείας Ακινήτου¨

 


 

ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ   ΔΙΕΞΆΓΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ  ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΉ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ  ΣΤΑΥΡΟΎ ΠΑΠΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

 


 

ΣΎΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ  ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΠΟΛΛΆ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΉ ΑΓΟΡΆ

 


 

ΑΣ ΑΠΟΛΑΎΣΟΥΜΕ  ¨ ΤΑ ΜΑΣΤΌΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ¨