Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλειά σας

Με την συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας που παρακολουθούμε καθημερινά στα ΜΜΕ, καταλαβαίνουμε πόσο επικίνδυνο είναι να βάζουμε στο σπίτι μας οποιοδήποτε “τεχνίτη”.

Προσοχή:  Με την οικονομική κρίση είμαστε εύκολα θύματα όλοι γιατί ψάχνουμε προσφορές στο διαδίκτυο.

Προσοχή:  Όταν επιλέγετε άγνωστους τεχνίτες με χαμηλές προσφορές αυτοί οι τεχνίτες θα μπουν στο σπίτι σας. Αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο λάθος για την ασφάλεια σας!

Προσοχή:  Οι περισσότεροι τεχνίτες έχουν προσφορές ακόμα και κάτω του κόστους μεταφοράς τους. Για ποιο λόγο πιστεύετε;

Προσοχή:  Παρουσιάζονται ως μεγάλες  εταιρίες Μάκης Service κλπ, που μας υπόσχονται ότι είναι επαγγελματίες τεχνικοί  30 και 40 χρόνια χωρίς να το εγγυάται κανείς, πέρα από κάποιες βεβαιώσεις “πελατών” στις ιστοσελίδες τους.

Προσοχή: στα μεσιτικά Site που μας λένε ότι διαθέτουν τους 10 καλύτερους υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, δουλευταράδες όλων των ειδικοτήτων, Τεχνίτες 24 ώρες, και τηλέφωνα πληροφοριών που μας κλείνουν ραντεβού. “Τεχνίτες κάθε ειδικότητας ” μπαίνουν στις λίστες τους προπληρώνοντας ένα ποσό χωρίς καμία αξιολόγηση για το ποιόν αυτών των τεχνιτών.  

Προσοχή:  Έχοντας πάρει την προμήθεια τους τα site και τα τηλέφωνα πληροφοριών δίνουν το τηλέφωνο σας, την διεύθυνση σας και το όνομα σας στους διάφορους “τεχνίτες”, για να σας κάνουν προσφορά και όποιος πάρει την δουλειά.

Προσοχή:  Όλοι αυτοί οι άγνωστοι τεχνίτες μπαίνουν στο σπίτι σας, για να σας κάνουν προσφορά. Ο καθένας από αυτούς εκτός από τον χρόνο απασχόλησης έχει έξοδα μεταφοράς το λιγότερο 5 ευρώ. Για μια βλάβη πχ στο καζανάκι σας αξίας 15-30 ευρώ έρχονται στο σπίτι σας 1-5 τεχνίτες. ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

Αλήθεια, πως πιστεύετε ότι επιβιώνουν αυτοί οι τεχνίτες; Μήπως τελικά για μια βλάβη, αξίας 15 – 30 € θα πληρώσετε πολύ περισσότερα; 

Προσοχή:  Υπάρχουν και χειρότερα αληθινά σενάρια. Όλοι αυτοί έχουν πλέον το όνομα σας, το τηλέφωνο σας και την διεύθυνσή σας!

Προσοχή: Στις εποχές που ζούμε πολλοί από αυτούς τους “τεχνίτες”  μπαίνουν στο σπίτι σας, δήθεν για να δουν την δουλειά και να σας κάνουν προσφορά. Με μια ματιά εκτιμούν τι αξίας πράγματα διαθέτετε και από πού μπορούν να “μπουν πιο εύκολα”.

Προσοχή:  Έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να σας επισκεφτούν! Αν όχι οι ίδιοι, συνεργάτες τους. Η και να πουλήσουν τα σχέδια του σπιτιού σας σε συμμορίες διαρρηκτών. 

Προσοχή: Ίσως οι “τεχνίτες” αυτοί να είναι κλέφτες, ληστές, βιαστές, παιδεραστές, ψυχοπαθείς δολοφόνοι. Πρόσφατο παράδειγμα το 2019 ο ψυκτικός στην Θεσσαλονίκη όπου σκότωσε μια πελάτισσα με το σφυρί.

Για την προστασία της Ελληνικής Κοινωνίας καλούμε τις παραπάνω επιχειρήσεις για την εγγραφή επαγγελματιών στους καταλόγους τους, να ζητούν τουλάχιστον βεβαίωση ποινικού μητρώου,  βεβαίωση ψυχικής υγείας και τώρα πλέον και βεβαίωση για μεταδιδόμενες ασθένειες.

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος από το 1992 μας προστατεύει από όλους τους παραπάνω τεχνίτες κάθε ειδικότητας.

Μας προστατεύει επίσης από τους παράνομους Έλληνες και αλλοδαπούς τεχνίτες όπου χωρίς καμία κοινωνική η τεχνική ευθύνη (σε κακοτεχνία άντε να βρεις το δίκιο σου) μας κάνουν χαμηλότερες τιμές γιατί δεν πληρώνουν ΤΕΒΕ, Φόρο Εισοδήματος ΚΛΠ. 

Και τελικά τους πληρώνουμε πολύ περισσότερα! Τους πληρώνουμε το επίδομα ανεργείας! Τα φάρμακα! Τα έξοδα νοσηλείας! και αύριο θα τους  πληρώνουμε και την σύνταξη τους!  Και δεν πληρώνουμε μόνο αυτούς πληρώνουμε και τα έξοδα των οικογενειών τους! 

Όσοι χρησιμοποιούν παράνομους τεχνίτες για να γλιτώσουν σήμερα 5, 10€ δεν επιβαρύνουν μόνο τους εαυτούς τους αλλά εμάς και τα παιδιά μας.

Υποθέτω ότι όλοι μας θα θέλαμε να δούμε πόσο μας κοστίζουν όλοι αυτοί. Καλώ τους οικονομικούς δημοσιογράφους αναλυτές να κάνουν επιτέλους  μια μελέτη για να ενημερωθεί η Ελληνική κοινωνία.

Ώστε να ξέρει ο καθένας πόσο πληρώνει κάθε μήνα στον παράνομο Έλληνα η αλλοδαπό τεχνίτη που βάζει στο σπίτι του και του λέει και ευχαριστώ.

Γεώργιος Κουρλετάκης – Ιδρυτής της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος