Πληροφορίες για την ασφάλειά σας

Με την συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας που παρακολουθούμε καθημερινά στα ΜΜΕ, καταλαβαίνουμε πόσο επικίνδυνο είναι να βάζουμε στο σπίτι μας ”άγνωστους τεχνίτες”

Είμαστε εύκολα θύματα γιατί, όλοι ψάχνουμε προσφορές στο διαδίκτυο.

Προσοχή: στις χαμηλές προσφορές, από άγνωστους τεχνίτες  ¨κάνουν προσφορές ακόμα και κάτω του κόστους μεταφοράς τους¨

Παρουσιάζονται με εντυπωσιακές ιστοσελίδες και μας υπόσχονται ότι είναι επαγγελματίες τεχνικοί χωρίς να το εγγυάται κανείς, πέρα από κάποιες βεβαιώσεις “πελατών” στις ιστοσελίδες τους.

Προσοχή επίσης:  στα μεσιτικά Site που μας λένε ότι διαθέτουν τους 10 καλύτερους υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, δουλευταράδες όλων των ειδικοτήτων, Τεχνίτες 24 ώρες, και τηλέφωνα πληροφοριών που μας κλείνουν ραντεβού.

“Τεχνίτες κάθε ειδικότητας ” μπαίνουν στις λίστες τους προπληρώνοντας ένα ποσό χωρίς καμία αξιολόγηση για το ήθος αυτών των  ¨τεχνιτών¨.

Τους είναι αρκετό το ΑΦΜ  ώστε να δώσουν το τηλέφωνο σας, το όνομα σας και τη διεύθυνση σε 3-5  “τεχνίτες” και όποιος πάρει την δουλειά.

Ο καθένας από αυτούς εκτός από τον χρόνο απασχόλησης έχει έξοδα μεταφοράς, για μια βλάβη λοιπόν πχ στο καζανάκι σας αξίας 15-30 ευρώ έρχονται στο σπίτι σας 3-5 ¨τεχνίτες¨  ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

Αλήθεια, πως πιστεύετε ότι επιβιώνουν όλοι αυτοί οι τεχνίτες;

Δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα αληθινά σενάρια.

Οι ” άγνωστοι αυτοί τεχνίτες” έχουν πλέον το όνομα σας, το τηλέφωνο σας και την διεύθυνσή σας.

Κάποιοι από αυτούς έρχονται στο σπίτι σας, ¨δήθεν¨ για να δουν την δουλειά και να σας κάνουν προσφορά.

Με μια ματιά εκτιμούν τι αξίας πράγματα διαθέτετε και από πού μπορούν να “μπουν πιο εύκολα”. Αν όχι οι ίδιοι, συνεργάτες τους η ακόμα και να πουλήσουν τα σχέδια του σπιτιού σας σε συμμορίες διαρρηκτών.

Προσοχή: Ίσως αυτοί οι ¨τεχνίτες¨  να είναι κακοποιά στοιχεία …  πρόσφατο παράδειγμα το 2019 ο ψυκτικός στην Θεσσαλονίκη όπου σκότωσε πελάτισσα με το σφυρί.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

 

 

Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος από το 1992 μας προστατεύει από όλους τους παραπάνω ¨τεχνίτες¨

Μας προστατεύει επίσης από τους παράνομους Έλληνες και αλλοδαπούς τεχνίτες όπου χωρίς καμία κοινωνική η τεχνική ευθύνη (σε κακοτεχνία άντε να βρεις το δίκιο σου) μας κάνουν χαμηλότερες τιμές γιατί δεν πληρώνουν ΤΕΒΕ, Φόρο Εισοδήματος ΚΛΠ.   Και τελικά πληρώνουμε πολύ περισσότερα! Τους πληρώνουμε το επίδομα ανεργίας! Τα φάρμακα! Τα έξοδα νοσηλείας και την σύνταξη τους!

 

 

Μήνυμα προς τη Coogle:   Παιδιά ξέρετε ποιους διαφημίζετε;  Έχετε ευθύνη να προστατεύετε τους πελάτες σας από κακοποιά στοιχεία.     ( Έχουμε λύση )

 

Γεώργιος Κουρλετάκης – Ιδρυτής της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος