Γίνε συνεργάτης

 

 ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ

 Σύμβαση συνεργασίας τεχνικών 

 

 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

 

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ  είναι το  μεγαλύτερο δίκτυο τεχνικών της χώρας μας από το 1992.

Ο Μοναδικός Οργανισμός Marketing & Μάνατζμεντ Τεχνικών Υπηρεσιών  με διεθνής διακρίσεις για την καινοτομία  και την ποιότητα των υπηρεσιών της.

 

 

 

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ

Ολοι οι τεχνικοί σε ένα τηλέφωνο     ( 192   –    18192   –  181920  )         Σήμερα       210 3646711  –   6939 181920

 

Έδωσε την δυνατότητα στους πολίτες όλης της χώρας, να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλους τους νόμιμους, αξιόπιστους τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων για τις επείγουσες επισκευές τις κατασκευές τις  συντηρήσεις και τις ανακαινίσεις 24 ώρες 365 μέρες το χρόνο.

Με την αξιολόγηση τον συντονισμό και τον έλεγχο της οι συνεργαζόμενοι τεχνικοί εξυπηρετούν άμεσα  κάνουν  υπεύθυνη δουλειά, και το σημαντικότερο βάζουμε στα σπίτια μας υπεύθυνους επαγγελματίες τεχνικούς που σέβονται εμάς και την περιουσία μας.

Με τη χρήση της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ επιτυγχάνουμε χαμηλές τιμές σε όλες τις τεχνικές εργασίες  πιο χαμηλές τιμές ακόμα και από τους παράνομους τεχνίτες που δεν θέλουν κανέναν έλεγχο, για να λειτουργούν άναρχα με τις συνήθεις  τεχνικές κλοπές εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των πελατών σε τεχνικά θέματα.

 

Η ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΙ:

Από τον όγκο των εργασιών  που παίρνει καθημερινά ο κάθε συνεργάτης.

Από τον όγκο  των υλικών και προϊόντων επιταχύνουμε καλύτερες τιμές

Από τον έλεγχο και τον σωστό προγραμματισμό στην εκτέλεση των εργασιών.

Από τεχνικά μυστικά στην ολοκλήρωση των εργασιών.

Από την κοινή και ποιο οικονομική διαφήμιση

 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ :

1.

Ένας  τεχνικός  της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος για να έχει κάθε μέρα τουλάχιστον μια 1 εργασία την ημέρα έχει μόνο 1€ διαφήμιση την ημέρα.

( 1 τεχνικός Χ 1€ Χ365 ημέρες=365€ )       ( 3.000 τεχνικοί Χ 365€ ημέρες  Χ 1€  = 1.080.000€)

Έτσι οι 3.000 τεχνικοί της  ΤΚΕ έχουν ετήσια διαφημιστικά έξοδα 1.080.000€

2.

Ο μη συνεργάσιμος τεχνικός εκτός Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος για να πάρει μια εργασία την ημέρα χρειάζεται το λιγότερο 10€ την ημέρα  στο διαδίκτυο η όπου αλλού για διαφήμιση πχ ενοίκιο καταστήματος ( 10€ Χ 365 ημέρες = 3.650 )

( 3.000 τεχνικοί Χ 10€ Χ 365 = 10.950.000€ )

Έτσι οι 3.000 μη συνεργάσιμη τεχνικοί επιβαρύνουν τους πελάτες τους με 10.950.000€ το χρόνο

 

 

 

Αναρωτιόμαστε ακόμα γιατί πληρώνουμε ακριβά τις τεχνικές υπηρεσίες;

 

Για να το καταλάβουμε καλύτερα

Ας υπολογίζουμε  500.000 τεχνίτες Χ 10€ την ημέρα διαφήμιση στο διαδίκτυο Χ 365 ημέρες

=  1.825.000.000€

 

 

Δυο δις το λιγότερο κάνουν φτερά από την τσέπη μας κάθε χρόνο

γιατί οι περισσότεροι τεχνίτες της χώρας μας δεν είναι συνεργάσιμοι

και γιατί οι περισσότεροι πολίτες δεν είναι ενημερωμένοι για το έργο της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ

Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος έχουν στην υπηρεσία τους ένα τεχνικό διευθυντή  24 ώρες  όπου αναλαμβάνει όλα τα τεχνικά τους προβλήματα και τους απαλλάσσει από την γνωστή σε όλους ταλαιπωρία και κυρίως είναι ασφαλείς από τους διάφορους τεχνίτες   που μπαίνουν στο σπίτι τους.

 

OΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ από την ίδρυση της αριθμούν πολλές χιλιάδες  τεχνικοί από όλες τις ειδικότητες σε όλους τους δήμους της χώρας. Οι συμβάσεις συνεργασίας βάση νόμου έχουν κατατεθεί στις αντίστοιχες εφορίες πανελλαδικά.

 

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ –  Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Το διαδίκτυο έχει αποδειχθεί άντρο εγκληματικότητας  όπου δραστηριοποιούνται  ¨απατεώνες ¨ τεχνικοί κατά κόρον και ιστοσελίδες όπου δεν έχουν καμία σχέση με τις τεχνικές υπηρεσίες όπου κάνουν προσφορές σε τιμές ακόμα και κάτω του κόστους μεταφοράς του τεχνικού και στην συνέχεια εξαπατούν τους ανυποψίαστους πελάτες με διάφορους μοναδικούς απίθανους τρόπους.

Με την οικονομική κρίση που μαστίζει χώρα μας η επιβίωση των Ελλήνων Πολιτών είναι πλέον θέμα συγκυριών και θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε και την καλή τύχη. Οι περισσότεροι πολίτες δεν έχουν την δυνατότητα καλύψουν τις βασικές ανάγκες διαβιώσεις πόσο μάλλον να πληρώνουν για τις βλάβες στο σπίτι τους.

Οι νόμιμοι τεχνικοί  δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις τιμές των παράνομων τεχνιτών και η πολιτεία μας όχι απλά  αδυνατεί να προστατεύσει  τους πολίτες της από τους παράνομους αλλά μας επιβαρύνει όλο και περισσότερο με παράλογες  μη αντιμετωπίσιμες φορολογίες.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ αναγκάστηκε να λειτουργεί με άλλες επωνυμίες πχ Texnical Caber Of The World,   Τεχνική Κάλυψη Αττικής, Τεχνική Κάλυψη Αθηνών, Τεχνική Βοήθεια και με δεκάδες άλλες επωνυμίες σε όλους τους νομούς της χώρας μας.

Σκοπός της σύμβασης αυτής είναι να δημιουργηθεί μια ισχυρή τεχνική ομάδα από τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων  εμπόρους και βιομηχανίες τεχνικών προϊόντων με στόχο τις χαμηλότερες τιμές την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών  και την δραστηριοποίηση μας στην διεθνή αγορά αποκομίζοντας προσωπικά οφέλη και οφέλη για την οικονομία της χώρα μας.

Ο  Γεώργιος Κουρλετάκης, ως ιδρυτής Πρόεδρος, Διευθύνων σύμβουλος  και κύριος μέτοχος 99% της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ ( που βρίσκεται σε αδράνεια για φορολογικούς λόγους )  Εξυπηρετεί τους πελάτες της με την επωνυμία ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΚΕ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

 

 

Η ΣΥΜΒΑΣΗ

ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

Η επιχείρηση ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΚΕ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ με Α.Φ.Μ: 801933070 Δ.Ο.Υ. Α΄ Πειραιά και έδρα Υψηλάντου 156-160  η οποία στο εξής θα καλείται για λόγους συντομίας ΤΚΕ όπως  εκπροσωπείται νόμιμα από τον Γεώργιο Κουρλετάκη.

Η επιχείρηση με την επωνυμία______________________________________________________________________________________

με Α.Φ.Μ____________________________Δ.Ο.Υ____________________________________________________________________

Που εκπροσωπείται νόμιμα από_____________________________________________________________________________________

έδρα _____________________________Οδός_______________________________________________________ αριθ____________

τηλέφωνο__________________________ ________κινητό_____________________________________________________________

η οποία στο εξής για λόγους συντομίας θα καλείται ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

 

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ  επιθυμεί να συνεργαστεί  με την ΤΚΕ στην ειδικότητα του______________________________________________

στους δήμους _____________________________________________ ___________________________________________

 

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ:

 

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Για την αποζημίωση των πελατών από πιθανή κακοτεχνία η και η είσπραξη προκαταβολών χωρίς την ολοκλήρωση των εργασιών.

Για τη μόνιμη διασύνδεση του με το τηλεφωνικό κέντρο της ΤΚΕ, για την εξυπηρέτηση των πελατών  σε 24ωρη βάση.

Για τη συνολική γραμματειακή υποστήριξη – αξιολόγηση  η οποία απαιτείται για την καλή λειτουργία της παρούσης.

Για την τεχνογνωσία και την καλή φήμη που αποκτά ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Για τις υπηρεσίες μάρκετινγκ και μάνατζμεντ που του παρέχει η ΤΚΕ.

Ο συνεργάτης καταβάλλει σήμερα σε  μετρητά ¨ως εγγύηση – προπληρωμή εργασιών¨ το ποσό των …………………………………

 

¨ Ο συνεργάτης για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στις τιμές του απέναντι σε όλους τους παράνομους και όλα τα μαστόρια της απάτης  καθορίζει από μόνος του την αμοιβή της ΤΚΕ  με την μορφή φιλοδωρήματος  ¨

 

 


 

¨Για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων η  λειτουργία της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος  στηρίζετε  στο φιλότιμο του συνεργάτη 100% ελπίζοντας ότι θα βγει σε καλό για όλους μας ¨

 

 


 

 

¨Συμφωνείτε ότι η κάθε εργασία κατασκευής θα δίδεται και σε άλλους 3 συνεργάτες που δραστηριοποιούνται στους ίδιους δήμους για να κάνουν προσφορά στον πελάτη μας.

 

 


 

Ο κύριος  λόγος που γίνεται αυτό είναι για να μην ψάχνουν προσφορές από εδώ και από εκεί οι πελάτες μας με την επικινδυνότητα να μπουν στο σπίτι του τα γνωστά μαστόρια της απάτης.

 

 


 

 

Προαιρετική συμφωνία

 

Ο ιδρυτής της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος Γεώργιος Κουρλετάκης θέλοντας να τιμήσει τους καλούς συνεργάτες τους δίνει την δυνατότητα αγοράς της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος στην ειδικότητα του συνεργάτη στο δήμο που δραστηριοποιείται.

Ο συνεργάτης ¨αγοράζει¨ προς 0,30€  κάθε κάτοικο του Δήμου ……………………………………………………………………….… όπου σύμφωνα με την απογραφή του 2010 ο πληθυσμός ανέρχεται στους ………………..…………..….κατοίκους.

 

Δηλαδή 0,30€ επι……………………….…. κατοίκους το σύνολο του ποσού είναι …………………………………….€

Και το καταβάλει ισόποσα σε 240 μηνιαίες δόσεις των …………………………€

 

Για την αύξηση των εργασιών ο  κύριος Γεώργιος Κουρλετάκης δεσμεύεται ότι το 50% του ποσού της μηνιαίας δόσεις για την αγορά του δήμου να επενδύεται διαφημιστικά κάθε μήνα.

Συμφωνείτε επίσης ότι σε περίπτωση που ο συνεργάτης δεν έχει εισπράξει τουλάχιστον τα διπλά από το ποσό της μηνιαίας δόσεις έχει το δικαίωμα να μην καταβάλει την δόση του.

 

Αν αυτό συνεχιστεί για 3 μήνες συνεχόμενα η σύμβαση  θεωρείται και από τις δυο πλευρές ασύμφορη και λήξασα

 

Με την αγορά του δήμου ο συνεργάτης έχει δικαίωμα να αναρτήσει στο κατάστημα του  επιγραφή ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ με τον υπότιτλο ¨Για όλες τις βλάβες του σπιτιού¨ κτλ

 


 

 

¨Αν ο συνεργάτης που έχει αγοράσει τον Δήμο στις 100 προσφορές σε πελάτες πάρει λιγότερες από τις 70 θεωρείται ότι  ακριβός, ασύμφορος για τους πελάτες και επιζήμιος για το δίκτυο της ΤΚΕ και διακόπτεται  η σύμβαση αγοράς¨

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

Η παρούσα ξεκινά από σήμερα και έχει ισχύ 99 έτη με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 99 έτη

 

ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ – ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Α) Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ καθιστά το ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ  εξουσιοδοτούμενο μέλος του δικτύου αυτής για την περιοχή και την ειδικότητα στην οποία αυτός δραστηριοποιείται που αναφέρεται παραπάνω.

Στα πλαίσια αυτά και για την ομαλή λειτουργία της σύμβασης η ΤΚΕ:


1)Η ΤΚΕ γνωστοποιεί τηλεφωνικά, με SMS  η και με email τον ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ τις κλήσεις-δηλώσεις πελατών της, που απευθύνονται στο τηλεφωνικό συντονιστικό κέντρο αυτής, ώστε να εξυπηρετηθούν  στον τομέα της δραστηριότητάς του.

2) Η ΤΚΕ είναι αρμόδια να αποφασίζει και να ενεργεί κατά τη δική της κρίση και διακριτική ευχέρεια  για οτιδήποτε, οποτεδήποτε, και για οποιονδήποτε σχετικά με τις προωθητικές, διαφημιστικές ενέργειες που  αφορούν στη συνολική δραστηριότητα του δικτύου της.

3) Η ΤΚΕ δημιουργεί κοινοπραξίες ή άλλου είδους  επιχειρηματικές δραστηριότητες με τους εκάστοτε συνεργάτες της για την κατασκευή έργων, εκμετάλλευση ακινήτων ή για την εισαγωγή, η την κατασκευή υλικών και προϊόντων με στόχο την εμπορική εκμετάλλευση και διανομή αυτών. Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ μπορεί να συμμετέχει εφόσον το επιθυμεί σε αυτές τις δραστηριότητες με τους εκάστοτε σχετικούς όρους.

 

Β) Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

1)Λειτουργεί ως ανεξάρτητη επιχείρηση και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την πλήρη τέλεση των υποχρεώσεών του προς τους πελάτες και επιδιώκει πάντα το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης προς αυτούς.

2)Τηρεί τη σχετική με τη δραστηριότητά του νομοθεσία και ευθύνεται  γι’ αυτό ο ίδιος αποκλειστικά και έναντι παντός και για την τήρηση των όρων ασφαλείας και υγιεινής στην επιχειρηματική του δράση.

3) Φροντίζει και μεριμνά, ώστε οι τιμές του να κινούνται πάντα και κατά το δυνατό στα συνήθη επίπεδα τιμών της σχετικής αγοράς και διατηρεί τιμοκατάλογο όπου επιτρέπεται ή επιβάλλεται.

4)Οφείλει ρητά να έχει  ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ  και ΑΡΜΟΝΙΚΗ συνεργασία με τους συνεργάτες άλλων ειδικοτήτων του δικτύου της <<ΤΚΕ>>.

5) Υποχρεούται να παραπέμπει αμέσως τους πελάτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν νέα εργασία (σε οποιονδήποτε χώρο) της ειδικότητας του, καθώς και εργασίες άλλων ειδικοτήτων στο τηλεφωνικό κέντρο της <<ΤΚΕ>> προκειμένου να υποστηρίζονται με εργασίες, όλοι οι συνεργάτες της <<ΤΚΕ>>.

6)Επιδεικνύει εμπιστευτικότητα και ενεργεί πάντα στα πλαίσια του νόμου, με εχεμύθεια για τα στοιχεία των καταναλωτών με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Περαιτέρω εγγυάται και αναλαμβάνει κάθε ευθύνη να αποκαθιστά άμεσα και χωρίς δυσφορία οποιοδήποτε πρόβλημα ή διαφορά προκύψει κατά τη συναλλαγή του με τους πελάτες.

7)Εκδίδει προς τους πελάτες νόμιμα παραστατικά. Τα λοιπά έγγραφα και κάρτες τα οποία θα χρησιμοποιεί με δικά του έξοδα, θα φέρουν παράλληλα με τα στοιχεία του, το λογότυπο της ΤΚΕ ή άλλα σήματα και slogans που προωθεί η <<ΤΚΕ>>. Τα ίδια ισχύουν και για τα μέσα μεταφοράς(αυτοκίνητα, μηχανές, μοτοποδήλατα κλπ).

8)Η ΤΚΕ δεν φέρει καμιά ευθύνη έναντι κανενός για τη χρήση των οχημάτων και εν γένει μέσων μεταφοράς. Για αυτά είναι απόλυτα υπεύθυνος ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ απαλλάσσοντας ήδη την ΕΤΑΙΡΕΙΑ από κάθε σχετική ευθύνη και υποχρέωση προς κάθε τρίτο και κάθε αρχή.

9)Ρητά συμφωνείται ότι πέρα από τα προβλεπόμενα στη σύμβαση, δεν δίνεται κανένα δικαίωμα προς όφελος του <<ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ>> σχετικά με τα διακριτικά γνωρίσματα, σήματα και επωνυμίες της ΤΚΕ πέρα των περιοχών που εξυπηρετεί και που έχει τα πνευματικά και επιχειρηματικά δικαιώματα όπως ορίζετε στην σύμβαση αυτή.

10)Υποχρεούται να προμηθεύεται υλικά και προϊόντα, να τα χρησιμοποιεί και να τα εμπορεύεται από επιχειρήσεις με τις οποίες η ΤΚΕ  συνάπτει κεντρικές συμφωνίες, για λογαριασμό και όφελος όλων των κατά τόπους συνεργατών της με στόχο τις χαμηλότερες τιμές προς τους πελάτες

11)Για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της παρούσης θα γίνονται επιχειρηματικές συναντήσεις των μερών στα γραφεία της ΤΚΕ ή όπου αλλού αυτή κάθε φορά ορίζει, με αντικείμενο τη λειτουργία και την απόδοση της σύμβασης και της όλης συνεργασίας τους.

12)Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ οφείλει να προστατεύει το πελατολόγιο της ΤΚΕ και των συνεργατών της.

13)Η προώθηση οποιουδήποτε άλλου τηλεφωνικού αριθμού  ( εκτός αυτού που έχει δηλώσει )  από μέρους του ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ προς τον πελάτη της ΤΚΕ, χωρίς την έγγραφη έγκριση του Τηλεφωνικού Συντονιστικού Κέντρου της ΤΚΕ, αποτελεί λόγο αυτόματης λύσης της παρούσης σύμβασης και άμεση καταβολή αποζημιώσεις όπως αναφέρετε παρακάτω.

14) Εξασφαλίζει τη δυνατότητα άμεσης και συνεχούς επικοινωνίας με την ΤΚΕ καθ’ όλο  το 24 ώρες (αν απαιτείται από την ειδικότητά του για τα επείγοντα περιστατικά) για όλο το χρόνο.

15) Επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους πελάτες του δικτύου εντός 10 λεπτών από την ώρα μεταβίβασης της εργασίας και μεριμνά για την κατά το δυνατόν συντομότερη εξυπηρέτησή τους, ιδιαίτερα για τα επείγοντα περιστατικά.

16) Φέρει κάθε αστική και ποινική ευθύνη για τους υπαλλήλους ή προστεθέντες του, συνεργεία υπεργολάβων, ή άλλους συνεργαζόμενους με αυτόν και για την καθ’ οιονδήποτε τρόπο λειτουργία και συμπεριφορά τους και βαρύνεται αποκλειστικά για το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών  αυτών, των αμοιβών τους κλπ, αφού ουδεμία τριγωνική σχέση υφίσταται μεταξύ αυτού, της ΤΚΕ και των ανωτέρω προσώπων.

17) Φέρει αποκλειστικά κάθε αστική και ποινική ευθύνη έναντι των πελατών, της ΤΚΕ, κάθε τρίτου και κάθε αρχής για πράξεις ή παραλείψεις του ιδίου, των υπαλλήλων ή συνεργατών του, κατά την παροχή υπηρεσιών και εκτέλεσης έργων στα πλαίσια της παρούσης. Απαλλάσσει δε την ΤΚΕ, από κάθε ευθύνη για τα ανωτέρω.

 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

1)  Συμφωνείτε ότι οι πελάτες που εξυπηρετεί ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ είναι περιουσιακό στοιχείο της ΤΚΕ και όλων των συνεργατών της σε περίπτωση που συνεργάτης δώσει το προσωπικό του τηλέφωνο αποτελεί κατάχρηση ιδιαίτερης εμπιστοσύνης και κλοπή της περιουσίας της εταιρίας και των συνεργατών του δικτύου της.

2)  Συμφωνείτε ότι θα καλεί των πελάτη με απόκρυψη η θα δήλωση το δικό του τηλέφωνο που είναι το ……………..………………………… με την συμφωνία ότι εφόσον του ζητηθεί από την ΤΚΕ θα παραδώσει σε 5 μέρες την κατάσταση εισερχομένων και εξερχομένων από την τηλεφωνική εταιρεία που συνεργάζεται για να γίνει έλεγχος και να κάνει τις  όποιες νόμιμες ενέργειες είναι απαραίτητες για να διαφύλαξη του πελατολογίου προς όφελος του  δικτύου της.

3) Συμφωνείτε ότι σε περίπτωση διακοπής συνεργασίας η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος και ο συνεργάτης  έχουν το δικαίωμα να ενημερώσουν όλους τους πελάτες   τους λόγους της διακοπής συνεργασίας με όποιο τρόπο επιθυμούν επιστολή, e-mail, δημοσίευση την ιστοσελίδα κλπ

2) Ο συνεργάτης με την παρούσα συμφωνεί στο αυτονόητο αν διαπιστωθεί κλοπή πελάτη δηλαδή ότι επικοινώνησε με δικό του τηλέφωνο που δεν έχει δηλώσει μέσα σε αυτή την σύμβαση   ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ οφείλει σε 30 ημέρες να καταβάλει 300 € για κάθε πελάτη που του έχει μεταβιβάσει η ΤΚΕ. Η όποια καθυστέρηση πέρα από τις 30 ημέρες  επιβαρύνεται με τον νόμιμο τόκο.

3) Επισημαίνεται ότι τα χρήματα της αποζημίωσης των 300€ ανά πελάτη διανέμονται ισόποσα σε όλους τους ιδιοκτήτες  και όλα τα στελέχη της Τεχνικής Κάλυψης Ελλάδος για την ηθική και οικονομικοί ζημιά που υπέστησαν.

3) Στην όποια περίπτωση κλοπής πελατολογίου από των οποιοδήποτε κακόβουλο ¨συνεργάτη¨  δίνεται επίσης η δυνατότητα σε κάθε ιδιοκτήτη  να προβεί ατομικά στις όποιες μόνιμες διεκδικήσεις αν θεώρηση ότι η ζημιά που υπέστη είναι μεγαλύτερη από την παραπάνω αποζημίωση.

4) Η Τεχνική Κάλυψη Ελλάδος θέλοντας να τιμήσει τους προγόνους μας που εκτίσαν τον Παρθενώνα προτείνει στους συνεργάτες της και τα στελέχη της εφόσον το επιθυμούν  να  φέρουν αρχαιοελληνικό όνομα ως κωδικό στην ταυτότητα της ΤΚΕ  ( Το όνομα δίδετε  από των ιδρυτή της ΤΚΕ Γεώργιο Κουρλετάκη  σύμφωνα με την πυθαγόρεια αριθμολογία ).

 

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ:

‘Μέχρι να αγοραστεί ο δήμος ο συνεργάτης τεχνικός δημιουργεί το δικό του πελατολόγιο ανεξάρτητα το δήμο που εξυπηρετεί   (δηλαδή ο πελάτης που εξυπηρέτησε θα τον εξυπηρετεί ο ίδιος εκτός αν ο πελάτης έχει αντιρρήσεις .

Αν ο πελάτης έχει αντιρρήσεις η ΤΚΕ έχει το δικαίωμα να δώσει την εργασία σε άλλο συνεργάτη επίσης ότι αν υπάρξουν 3 καταγγελίες από πελάτες και διασταυρωθεί από στελέχη της ΤΚΕ  ότι  έχουν δίκιο η συνεργασία  διακόπτεται αμέσως.

 

 

ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ:

1)Κάθε παραβίαση όρου της παρούσης εκ μέρους του συνεργάτη, ειδικά δε αυτών που αφορούν την αρχή της εμπιστευτικότητας, την προστασία του πελατολογίου του δικτύου, ή της μη αποκατάστασης τυχόν κακοτεχνιών θα επιφέρει την λύση της παρούσης, χωρίς να αποκλείεται να απαιτηθεί περαιτέρω αποζημίωση για την ΤΚΕ

2)Σε κάθε  περίπτωση διακοπής της σύμβασης, όποια ποσά έχουν καταβληθεί στην ΤΚΕ θεωρούνται ως δεδουλευμένα και εκκαθαρισμένα και σε καμία περίπτωση δεν αναζητούνται από το ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ.

3)Μετά τη λύση της σύμβασης αυτής ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ κανένα δικαίωμα δε διατηρεί επ’ αυτής. Οφείλει αμέσως να πάψει να χρησιμοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τη σύμβαση αυτή, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων, καρτών κλπ.  και να αποκαθηλώσει οποιαδήποτε ταμπέλα, επιγραφή ή πινακίδα έχει αναρτήσει προς υλοποίηση ή εξυπηρέτηση της λειτουργίας της παρούσης.

4)Με τη λύση και λήξη της σύμβασης ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ οφείλει να ολοκληρώσει απέναντι στους πελάτες της ΤΚΕ τις όποιες υποχρεώσεις έχει αναλάβει όσο η σύμβαση ήταν ενεργή.

Επίσης ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ είναι υποχρεωμένος να αποκαθιστά και μετά τη λήξη της παρούσης οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από συναλλαγή που είχε με πελάτη του δικτύου η οποία έγινε στη διάρκεια αυτής της σύμβασης. Σε αντίθετη περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και θα τον χρεώνει, με τις σχετικές δαπάνες που θα απαιτηθούν, τις οποίες ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ήδη αναγνωρίζει και έχει συνομολογήσει.

5)Η ΤΚΕ μπορεί να διακόψει μονομερώς την σύμβαση εφόσον ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ δεν τηρεί έναν, μέρος ή όλους τους όρους και τις προδιαγραφές αυτής, αζημίως γι’ αυτήν.
6)Η παρούσα σύμβαση μπορεί να λύνεται με σχετική έγγραφη δήλωση των συμβαλλομένων αζημίως.

 

ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

1)Οι όροι του παρόντος συμφωνούνται όλοι ως βάσιμοι και ουσιώδεις και τροποποιούνται μόνο εγγράφως με νεοτέρα συμφωνία  μεταξύ των συμβαλλομένων.

2)Κάθε διαφορά ή διένεξη σε σχέση με την παρούσα σύμβαση και τη λύση ή τη λήξη αυτής, θα ρυθμίζεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου και ως αρμόδια δικαστήρια ορίζονται, κατά ρητά συμφωνημένη προέκταση αρμοδιότητας, τα Δικαστήρια των Αθηνών.

3)Σε συ νομολογία και αποδοχή όλων των ανωτέρω, συντάχθηκε το παρόν σε τέσσερα (4) όμοια αντίτυπα και κάθε συμβαλλόμενο μέρος έλαβε από δύο.

 

 

ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ                                                                                Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΤΚΕ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

 

Γεώργιος Κουρλετάκης

 

 

Για οποιανδήποτε πληροφορία

Ρωτήστε μας