Real / Work Camera

Το πρόβλημα

Όταν παρουσιαστεί βλάβη στο αυτοκίνητό μας, το πάμε στο συνεργείο.

Εκεί ο τεχνίτης μονάχα γνωρίζει αν το όχημα έχει βλάβη και αν ναι το μέγεθος αυτής, πληροφορία που εμείς αγνοούμε.

 


 

Αυτό σημαίνει ότι το κόστος με το οποίο θα επιβαρυνθούμε εξαρτάται κάθε φορά από το πόσο ειλικρινής και έντιμος είναι ο κάθε τεχνίτης.

 


Μόνο ο μάστορας και o Θεός ξέρει τι πληρώνουμε

 

 


 

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους τεχνίτες που βάζουμε στα σπίτια μας  σε 84 και πλέον τεχνικές ειδικότητες. (Πχ. Έχει φύγει το φις από την πρίζα και πληρώνουμε καινούργιο μοτέρ για το ψυγείο μας).

 


 

Καθαρίστριες, Baby sitters, φύλαξη ηλικιωμένων. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζουμε το ποιόν αυτών των ανθρώπων που βάζουμε στα σπίτια μας. Απόδειξη οι άπειρες περιπτώσεις εξαπάτησης και κακουργηματικές πράξεις  που ακούμε καθημερινά στα δελτία ειδήσεων.

 


 

Ιατρικά επαγγέλματα, πρόσφατη έρευνα, όπως ανακοίνωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ στις 10-11-2018, έδειξε ότι τα λάθη εξετάσεων και επεμβάσεων που προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στην υγεία των ασθενών ξεπερνούν της 6.000 μέσα στο 2018. Μας επισήμαναν ότι αυτά είναι μόνο τα  καταγεγραμμένα λάθη των ιατρών. Τα αδήλωτα ¨λάθη¨ ανά έτος υπολογίζονται σε δεκάδες χιλιάδες για την Ελλάδα.

Η λύση

Real/Work Camera
The Work Quality Guarantee

Η Real/Work Camera είναι μια εφαρμογή καταγραφής, μέσω κινητού ή άλλου επιτρεπτού οπτικοακουστικού μέσου, το οποίο προσαρμόζεται στο στήθος ή στο κεφάλι του επαγγελματία και καταγράφει, όλη την διάρκεια της εργασίας. Πάντα με την σύμφωνη γνώμη του πελάτη.

 


 

Στην συνέχεια αποθηκεύεται σε ένα ασφαλές, κεντρικό σύστημα αποθήκευσης αρχείων, με αυστηρό πρωτόκολλο πρόσβασης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Ανεξάρτητων Αρχών Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Αρχής Διασφάλισης Προστασίας Απορρήτου Τηλεπικοινωνιών για όσο χρόνο επιθυμεί ο πελάτης ή ο επαγγελματίας.

 


 

Το αρχείο είναι στην διάθεση του πελάτη του επαγγελματία, τους αρμόδιους φορείς και τις δικαστικές αρχές.

 


 

Η εφαρμογή της Real/Work Camera είναι αναγκαία και επιτακτική σε πληθώρα επαγγελμάτων, όπου μπορούμε πλέον να ελέγξουμε την εργασία, τα ανταλλακτικά που χρησιμοποίησε και το κόστος που ενδιαφέρει όλους μας. Και πρωτίστως η προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων μας.

 


 

 

Λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας για την ασφάλεια του πελάτη και του επαγγελματία, και των δημοσίων λειτουργών ( πχ οι ελεγκτές της εφορίας και του ΙΚΑ ) η Real/Work Camera μπορεί να  λειτουργεί σε περιβάλλον Internet, να καταγράφει και να παρακολουθείται ζωντανά από ειδικό κέντρο σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία στην περίπτωση παραβατικών πράξεων.

 


 

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες να κάνουν χρήση της Real/Work Camera. The Work Quality Guarantee, έτσι θα διασφαλίσουν τους πελάτες τους 100% αλλά και τους ίδιους για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

 


 

Η Real/Work Camera The Work Quality Guarantee είναι μια καινοτομία του Γεωργίου Κουρλετάκη που προήλθε από την ανάγκη της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ να προσφέρει όλο και περισσότερο ποιοτικές και κυρίως ασφαλείς υπηρεσίες.

 


 

Γιατί μόνο έτσι φαίνεται πραγματικά ο αξιόπιστος υπεύθυνος επαγγελματίας.

Από σήμερα  κάθε φορά που πηγαίνουμε το αυτοκίνητο στο συνεργείο  και κάθε φορά που βάζουμε τεχνίτη στο σπίτι μας να θυμόμαστε όλοι μας την

Real/Work Camera  The Work Quality Guarantee

real-work-camera